Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Aktuāli | 21.janvāris 2021, 19:01 | Komentēt | 3025 skatījumi

Rīt sāks pārdot licences lašu un taimiņu copei Salacā

Sākot no rītdienas, 22.janvāra, plkst. 6.00 aplikācijā un interneta vietnē Mana Cope būs nopērkamas licences lašu un taimiņu makšķerēšanai šī gada pavasara sezonā.

Visiem interesentiem ieteicams ņemt vērā, ka plkst.6.00 prognozējama pastiprināta interese par licenču iegādi, tādēļ var būt iespaidota vietnes ātrdarbība. Tāpat der atcerēties, ka vienam cilvēkam vienlaikus ir iespējams iegādāties ne vairāk kā 3 licences (3 dažādām dienām). Licenču skaits katrai dienai un katrai zonai ir ierobežots, tādēļ pirms iegādes vēlams jau laicīgi ieplānot vairākus vēlamos licences datumus. Visbeidzot, jāsaprot, ka licences nebūs iespējams atgriezt vai apmainīt gadījumā, ja, piemēram, makšķerēšanas apstākļi upē nav piemēroti, ir ledus vai vižņi.

Jaunajā nolikumā, kas arī stājas spēkā līdz ar 22.janvāri, ir virkne izmaiņu salīdzinājumā ar iepriekšējiem nolikumiem, tādēļ noteikti ir vērts ar to iepazīties, pirms doties copēt. Ar pilnu nolikumu var iepazīties šeit

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager