Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Aktuāli | 12.februāris 2021, 12:26 | Komentēt | 1301 skatījums

Klāt jaunās CopesLietas

Ja tavi pirmie soļi uz ledus vēl tikai priekšā, tad šajā CL numurā atradīsi visu, kas tev jāzina par zemledus copi. Savukārt tiem, kas lašu un taimiņu ķeršanā vairs nav nekādi iesācēji, noderēs Mārtiņa Babra fundamentālais inventāra apskats tieši šim makšķerēšanas virzienam. Karpiniekiem pastāstīsim par vienu mūsu pusē mazāk populāru pavadiņu, kas var izrādīties ļoti noderīga gan slinkajiem, gan taupīgajiem starp mums. Vēl februārī parunāsim par slepenajām upēm, par jaunumiem spoļu un ehološu tehnoloģijās un par viena jauna, bet ļoti ekskluzīva vārda atgriešanos copes pasaulē. Palasīšanai mums ir Zirņa intervija ar Vilku un Grabovska atskats uz šīs ziemas pirmo ledu, gardēžiem viena jauna laša pagatavošanas recepte un pašiem čaklākajiem – kārtējā krustvārdu mīkla.

Atceries, ka visizdevīgāk Copes Lietas ir abonēt vietnē www.abonesana.lv . Žurnāls drukātā versijā nopērkams visās lielākajās preses tirdzniecības vietās, sev tuvāko vari atrast šeit: http://www3.presesserviss.lv/copes-lietas/

Bet, ja vēlies lasīt visu žurnālu elektroniskā veidā, planšetē vai viedtelefonā, dodies uz AppStore vai GooglePlay un meklē CopesLietas tur.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager