Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Aktuāli | 18.februāris 2021, 12:49 | Komentēt | 1814 skatījumi

Paplašinās laivu nolaišanas vietu Ventā

Uzklausot makšķernieku ierosinājumus, šopavasar tiks uzsākti būvdarbi papildu laivu nolaišanas vietu izbūvei Ventas upes krastā, informē Ventspils p.i. “Komunālā pārvalde”.

Šodien, 12. februārī, Ventspils pilsētas domes Pilsētas attīstības komisijas sēdē tika atbalstīta iecere laivu nolaišanas vietā izbūvēt divas papildu laivu nobrauktuves un grantētu nobrauktuvi gumijas laivām, kā arī izveidot papildu pontonu. Tāpat tiek paredzēts izbūvēt jaunu apgaismojumu piebraucamajam laukumam un laivu nolaišanas vietām, lai makšķerniekiem būtu ērti izmantot nobrauktuvi arī diennakts tumšajā laikā.

Laivu nolaišanas vieta Ventas upes krastā tika izbūvēta pirms 2 gadiem, un kopš tā brīža šī vieta ir guvusi lielu makšķernieku atsaucību, ne tikai no Ventspils, bet arī citām pilsētām un rajoniem. Aktīvajā makšķerēšanas sezonā mēdz ierasties pat 80 laivu īpašnieki, kuri vienlaikus vēlas izmantot laivu nolaišanas platformu.

Lai šo problēmu risinātu, makšķernieku biedrība vērsās Ventspils pilsētas domē ar iniciatīvu blakus esošajai nobrauktuvei izbūvēt vēl divas nobrauktuves laivu nolaišanai ūdenī. Šāda pārbūve rastu iespēju vairākiem makšķerniekiem vienlaikus nolaist laivas, kā rezultātā neveidotos garas rindas. Ventspils pašvaldība organizēja tikšanos pie Ventas upes, kurā piedalījās kupls makšķernieku skaits. Tikšanās laikā pašvaldība uzklausīja makšķernieku vēlmes un ierosinājumus, kā paplašināt esošo laivu nobrauktuvi.

Tiek paredzēts, ka būvdarbi tiks uzsākti š.g. aprīlī un norisināsies līdz 2021.gada maija mēnesim, lai sākoties makšķerēšanas sezonai, makšķernieki varētu baudīt atpūtu Ventā. Ne asakas!

a v o t s

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager