Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 11.aprīlis 2021, 16:19 | 3 komentāri | 2633 skatījumi

Startē turnīri katram copmanim – CASHaFISH.com

Šī gada maijā startē pilnīgi jauna, Latvijā radīta, tautas klases turnīru platforma cashafish.com, kur ikviens makšķernieks Latvijā regulāri par simbolisku samaksu varēs piedalīties copes turnīros, makšķerējot paša izvēlētā ūdenstilpē.

Ja pierasts, ka copes mači ir tikai ļoti azartisku sportistu un turīgo privilēģija, tad jaunā platforma piedāvās formātu, kas, piemēram, paredz dalību nedēļu garā turnīrā par 3,99EUR ikvienam copmanim jebkurā Latvijas ūdenstilpē.

Turnīru formāts:

1) piereģistrējies cashafish.com;

2) piesakies izvēlētajā turnīrā, samaksājot dalības maksu;

3) brauc copēt turnīra ietvaros, kad vien vēlies;

4) brauc copēt uz jebkuru ūdenstilpi Latvijā;

5) noķer turnīra mērķa zivi, nobildē un iesūti foto;

Mērķa zivis būs dažādas. Šobrīd izsludināti četri turnīri, kuros attiecīgi jānoķer zivs, kas ir precīzi, vai vistuvāk šādiem izmēriem: Līdaka 70cm (1.-9. maijs), garākā līdaka (1. maijs – 31. augusts), Asaris 25cm (10.-19. maijs), Zandarts 50cm (1.-9.06.). Izsludināto turnīru balvu fonds paredz 500EUR līdz pat 1000EUR par uzvaru, kā arī vairāku vērtīgu atbalstītāju balvas no Lucky John, veikaliem Ēsma, Gold Fishing, Sargofish.eu, kā arī Pike IN lv.

Turnīra formāts ir unikāls ar to, ka tas neparedz nekāda veida pulcēšanos, paredz individuālu dalību, brīvi izvēlētu ūdenstilpi un brīvi izvēlētu makšķerēšanas laiku turnīra ietvaros. Makšķerēt drīkst gan no laivas, gan no krasta, gan bradājot, gan ziemā no ledus. Piedalīties drīkst ikviens, ievērojot Makšķerēšanas noteikumus un Latvijas likumdošanu.

CASHaFISH platformu izveidojuši 3 pieredzējuši un azartiski makšķernieki – Normunds Ikomass, Gints Klēģers un Gunārs Klēģers.

“Braucot uz copi, mums katram ir savs mērķis. Kādam - mēra līdaka, kādam – rekords, kādam – vienkārši atpūta. Šī ir lieliska iespēja savā atpūtas dienā par pāris eiro līdz ar nelielu asari vai 70cm līdaku izcelt lielisku bonusu – 500 un pat vairāk eiro! Jo vairāk dalībnieku turnīros būs, jo iespaidīgākas balvas būs iespējams vinnēt. Šādus turnīrus, kur par pāris eiro var piedalīties jebkurš makšķernieks neatkarīgi no prasmēm un inventāra, cik esam pētījuši, piedāvāsim pirmie Eiropā,” piebilst idejas autors Normunds Ikomass.

Jau 1. maijā startēs 2 līdaku turnīri. N0 1.-9. maijam norisināsies turnīrs, kur mērķa zivs būs 70cm līdaka, ar galveno balvu 500EUR, kā arī lieliskām Lucky John BBS big bait sērijas inventāra balvām, bet no 1. maija līdz pat 31. augustam norisināsies garākās līdakas turnīrs, kur galvenā balva ir 1000 EUR, bet copmanim, kura 3 garāko līdaku kopējais izmērs būs visliekākais, iegūs balvu no Pike IN LV – pilnībā apmaksātu copes dienu, ieskaitot inventāru un transportu, medījot lielās līdakas.

Plašāku informāciju par aktuālajiem turnīriem var atrast mājaslapā cashafish.com, kā arī facebook.com/cashafish un Instagram.com/cahsafish.

Ne asakas!

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(7 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[3] Komentāri | dilst | aug
 
Kuha
Kuha :

Karpenkovs arī piedalās?

18.04.21 Atbildēt | Ziņot 0
SeskaBeerns

Nē, viņš ir sacensību atbalstītājs. Visticamākais, nodrošinās sacensību dalībniekus ar lineāliem.

SIA "1 cm pluss"

27.04.21 Atbildēt | Ziņot 0
klegers1
klegers1 > SeskaBeerns:

Vairs nav.

29.04.21 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager