Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 25.aprīlis 2021, 18:13 | 1 komentārs | 2805 skatījumi

Baļotē noslēdzies NGT klientu kauss

Stingri ievērojot visus pandēmijas noteiktos ierobežojumus Baļotes ezers uzņem šogad pirmās karpu copes sacensības. Kā jau bija paredzams, sezonas atklāšana pārvēršas par nopietnu pārbaudījumu – vējš, lietus, krusa un pamatīgs aukstums pieprasa ne tikai prasmes ķert un noķert, bet pirmkārt jau elementāri izdzīvot. Ja vēl pa dienu saule brīžiem uzspīd un pat nedaudz uzsilda ūdenī, tad naktis karpiniekiem ir pamatīgs izaicinājums.

Pēc pirmās diennakts, sestdienas rītā vadībā ar 31.45 kg karpu izvirzījusies BITE Fishing Team komanda. Otrie – Baļote Team JUNIOR ar 28.11 kg, bet trešie – NGT Latvia Sportex ar 27.07 kg.

Ņemot vērā, ka karpām mačos ir tendence “atvērties” tikai otrajā vai trešajā dienā, pilnīgi visām komandām vēl ir iespējas cīnīties par medaļām. Gaidīsim sestdienas vakara svēršanas rezultātus.

Pilna sacensību rezultātu tabula šeit:

https://www.copeslietas.lv/site/sacensibas/1223-ngt_latvia_klientu_karpu_kauss.htm

Sestdienas vakara rezultātos, kā jau gaidīts, ir dinamika. Vadībā izrāvusies dāmu komanda Liema Woman Fishing Team ar 44.66 kg karpu. Meitenēm arī sacensību lielākā zivs apaļu 7kg vērtē. Uz otro vietu pacēlušies un tikai par puskilogramu atpaliek NGT Latvia Sportex – viņiem 43.94kg. Uz trešo vietu nokritusi BITE Fishing Team, viņiem pa dienu nav nākusi klāt neviena zivs. Izskatās, ka šai komandai tieši nakts varētu dot rezultātu.

Kopumā uz sestdienas vakaru 30 komandas ir savilkušas 370 kg zivju, kas ņemot vērā katastrofālos laikapstākļus ir ļoti cienījams rezultāts.

Gaidām svētdienas rīta cipariņus un turam īkšķus katrs par savējiem, par visiem kopā un par dāmu komandām jo īpaši. Jāatzīmē, ka Latvijai ir plāns organizēt PČ karpu makšķerēšanā sievietēm jau vistuvākajā laikā, tādēļ meiteņu komandām ir vērts pasekot līdzi jo īpaši.

Svētdien, kā nu gāja, kā ne, sagaidījuši esam arī gala rezultātus. Liema Fishing Team pārsita lielās zivs latiņu ar apaļu 9kg izmēra karpu. Baļotei tas tiešām ir pieklājīgs izmērs. Kā jau prognozējām, BITE Fishing Team pa nakti pievilka klāt 24 kilogramus un iespraucās trijniekā. Turklāt viņi nebija vienīgie, kas pie vainas tam, ka dāmas no Liema Woman Fishing Team pie medaļām tomēr netika. Otro vietu ar pamatīgu izrāvienu, tautā dēvētu par Štromberga taktiku, izcīnīja Ralfhouse Fishing Team. Viņiem kopā pa maču 57.6 kilogrami. Visbeidzot, burtiski par vienas zivs svaru viņus apsteidza un kausu izcīnīja NGT Latvia Sportex. Viņiem 18 karpas 63.59 kilogramu kopsvarā. Šos puišus apsveicam ar apliecināto izturību, vēlam veiksmes ceļā uz LČ tituliem un gaidām atskati no telts iekšpuses. Otru atskaiti noteikti gaidām no dāmām – ceturtā vieta trīsdesmit komandu konkurencē ir patiešām pieklājīgs rezultāts, jo īpaši laikā, kad brīžiem snieg un puteņo.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[1] Komentāri | dilst | aug
 
Pakijs

Vaita kaut kas šitāds ir atļauts? Un vai izdevās pagāša gada uzverētājam nogadāt solīto balvu?

26.04.21 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager