Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 15.maijs 2021, 23:10 | 4 komentāri | 1993 skatījumi

Noslēdzies turnīrs “Copmaņi labdarībai”

Fantastiski draudzīgā atmosfērā aizvadīts neklātienes turnīrs “Copmaņi labdarībai”. Sacensību dalībniekiem – 54 spiningotājiem un mušiņmakšķerniekiem bija iespēja makšķerēt jebkurā no Latvijas un pat ārpus Latvijas ūdeņiem ar mērķi noķert līdakas un asarus. Ieskaitē gāja katra makšķernieka lielākās 3 mēra līdakas un lielākie 3 asari virs 25 cm. Katra dalībnieka rezultātu veidoja šo 6 zivju kopējais garums.

Dalībnieku copes taktikas bija visdažādākās. Daži lēma 12 stundu maratonu aizvadīt no laivas, citi mētāja no krasta, atšķirīgs bija gan mānekļu izmērs, gan copmaņu tehniskais aprīkojums. Skaidrs bija viens, šī pasākuma mērķis nav noskaidrot labāko, bet patīkami pavadīt dienu ar nelielu azarta piešprici, apvienojot to ar iespēju palīdzēt tiem, kam to visvairāk vajag. Kopumā ziedojumu 2000 eiro apjomā saņems jaunieši ar smagiem attīstības traucējumiem no Grupu māja neatarīgai dzīvei.

Runājot par lomu statistiku, sacensību organizators biedrība “Sporta makšķerēšanai” sadarbībā ar SIA “Latvijas Lauku Konsultāciju un Izglītības Centrs” visas dienas garumā reģistrēja copmaņu lomus aplikācijā Mana Cope, apkopoja rezultātus un galu galā paziņoja veiksmīgākos:

Jāatzīmē, ka neskatoties uz draudzīgo atmosfēru un neierasto formātu, sacensību tiesāšana tika organizēta objektīvi un no organizatoriem neatkarīgi. Tādēļ kopējā rezultātu tabulā ne visas sacensību laikā noķertās zivis ir atrodamas, vairākiem dalībniekiem bija grūtības ar lomu fotografēšanu un iesniegšanas procedūras precīzu ievērošanu. Tomēr sports ir sports un šeit ir jāprot ne tikai noķert zivi, bet arī precīzi izpildīt nolikumā noteikto loma reģistrācijas procedūru. Tādēļ daudziem šī bija laba skola pirms, iespējams, nākamajiem neklātienes formāta mačiem nākotnē.

Katrā ziņā ir pamats apgalvot, ka neklātienes sacensību formāts sporta makšķerēšanas sabiedrībā pamazām iedzīvojas un attīstās, piesaistot arvien jaunus piekritējus.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[4] Komentāri | dilst | aug
 
jurciks66

Varbūt vīri, kas izklaidējas ar laivām virs 30k eiro, varēja kādu kapeiku vairāk noziedot.

16.05.21 Atbildēt | Ziņot 0
Ixis
Ixis :

Sākās :D Un Jūs kaut vienu eiro noziedojāt?

18.05.21 Atbildēt | Ziņot 0
jurciks66
jurciks66 > Ixis:

1) Nē, jo neredzēju mērķi. Nekur jau nebija teikts, ka tā nauda šiem jauniešiem neaizies smēķiem un taml. 2) Es godīgi maksāju nodokļus (un ne mazos) un naivi ticu, ka valsts godprātīgi izlieto līdzekļus pēc vajadzības. 3) Personīgi pazīstu vairākus invalīdus un pēc iespējas palīdzu.

21.05.21 Atbildēt | Ziņot 0
showtime

Ārprāts. Būtu labāk paklusējis

22.05.21 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager