Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 26.maijs 2021, 15:04 | 2 komentāri | 1992 skatījumi

Jūnijā visā Latvijā startē turnīrs ZANDARTS 50cm

1. jūnijā visā Latvijas teritorijā startē CASHaFISH tautas klases copes turnīrs, kur mērķa zivs būs precīzi 50cm zandarts. Galvenā balva – 500EUR, dalības maksa – 3,99EUR.

Galvenās balvas sadales princips – 250EUR iegūs makšķernieks, kurš pirmais izvilks un pieteiks precīzi 50cm zandartu. Otri 250EUR tiks sadalīti starp visiem 50cm zandartu pieveicējiem, ja tādi būs vairāki.

Ja neviens netiks pie precīzi 50cm “kaulainā”, tad balvu iegūs makšķernieks, kura zandarts būs vistuvāk 50cm atzīmei no jebkuras mērlentes puses.

Dalībnieki: jebkurš makšķernieks Latvijā saskaņā ar Makšķerēšanas noteikumiem.

Vieta: jebkura publiski pieejama upe vai ezers un jūras piekraste Latvijā.

Reģistrēties var cashafish.com jebkurā laikā līdz pat 20. jūnijam, taču jāņem vērā, ka makšķernieki, kas reģistrēsies jau pēc turnīra sākuma (1. jūnijs), dalības kodu uz e-pastu saņems pēc 24h.

Papildu balvu fonds:

1) Turnīra garākā iesūtītās zandarta autors saņems Ekskluzīvu saliekamo makšķerēšanas krēslu DAM Comavision 105EUR vērtībā no veikala GARDS.

2) Makšķernieks, kas turnīra ietvaros būs iesūtījis visvairāk mēra (vismaz 45cm) zandartus, saņems Stinger Phantom NS 2500 spininga spole no veikala ĒSMA.

3) Turnīra jaunākais dalībnieks, kurš iesūtīs mēra (45cm+) zandartu, balvā iegūs Spinings “DAM Nanoflex Pro” (2.40m, 14-40g) no veikala GARDS.

4) Papildu balvas uzvarētājiem no veikala ĒSMA – zandartu copes mānekļi – tiks dalībniekiem, kuri būs iesūtījuši 50cm zandartu. Vairāku iesūtīto mēra zandartu gadījumā priekšroka tiks dota ātrāk iesūtītajam lomam.

Detalizēts apraksts, kā pieteikt lomu turnīram, atrodams sadaļas Nolikums 5. punktā.

Par turnīrā iesūtītās uzvarētājas zivs atlaišanu, kas turklāt ir nofilmēta un video pēc organizatoru pieprasījuma ir iesūtīts, organizatori turnīrā paredz papildu balvas un bonusus! Atlaist zivi saudzīgi atpakaļ ir izdevīgāk nekā nest uz mājām!

Plašāk par CASHaFISH turnīriem iespējams izlasīt www.cashafish.com.

Ne asakas visiem!

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[2] Komentāri | dilst | aug
 
BrunoL

Kā māku, tā pelnu!

26.05.21 Atbildēt | Ziņot -2
klegers1

Līdz "pelnu" te ir tālu. Absolūts brīvā laika hobija projekts - ja Latvijas makšķerniekam tas būs interesanti, tad uz palikšanu. Kamēr citi domā un dara, citi komentē. Katram savs.

27.05.21 Atbildēt | Ziņot 3
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager