Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Aktuāli | 16.jūnijs 2021, 12:02 | Komentēt | 1220 skatījumi

Jūnija CopesLietās

Numura centrālais materiāls ir stāsts par sapalu copi. Šīs zivs makšķerēšana, kas ar tādu sajūsmu aprakstīta jau Jāņa Jaunsudrabiņa darbos, ir tiešām sportiska, azartiska un aizraujoša. Varētu pat teikt, tāda ļoti latviska, neatkarīgi no tā, vai pludinām vaboli vai mētājam vobleri. Mūsu eksperti Mārtīņš Babris, Anatolijs Livdāns un Vladimirs Žilinskis atklāj, ar kādiem smalkiem rīkiem un unikāliem mānekļiem vislabāk doties medīt šos karsto vasaras dienu plēsējus. Turklāt ir iespēja padarboties arī naktī, kas vienmēr ir piedevis copei savu īpašo šarmu.

Vēl mums ir mušošanas vecmeistara Norīša atziņas par to, cik efektīvs ir viņa izvēlētais copes stils, Latvijas Kausa ieguvēja Mārtiņa Tihanova spiningošanas noslēpumi no Somijas ūdeņiem, ieskats Normunda Grabovska sīko loriņu krājumos, Eiņa jaunākie līņu copes paņēmieni, pilnvērtīga reportāža no pirmā CASHaFISH neklātienes līdakturnīra, kaudze jaunu un noderīgu nianšu karpu copē un, protams, vēl viena iespēja ielūrēt makšķernieka sievas dienasgrāmatā. Lai labi lasās.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager