Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 14.augusts 2021, 12:47 | Komentēt | 2210 skatījumi

Ar intrigu noslēgumam tuvojas LČ karpu makšķerēšanā

Ar vēl neredzētu kaujas sparu gandrīz pieci desmiti komandu no visas Latvijas nu jau trešo reizi šogad pulcējušies Baļotes ezera krastos, lai pieliktu punktu jautājumam – kura tad ir spēcīgākā šī gada komanda. Atgādināsim, ka LČ notiek trīs posmos, katrs 3 diennakšu garumā, bet ezers ir sadalīts 3 zonās – A,B un C. Katra komanda makšķerē katrā zonā pa reizei, bet ieskaitē iet punkti, kas veidojas no katras komandas izcīnītās vietas attiecīgajā zonā.

Tad lūk, pēc pirmajiem diviem posmiem it kā bija jau iezīmējušies līderi:

  1. Carp Stalker – 2 punkti
  2. Amigo Carp 2 – 4 punkti
  3. Sakret – 5 punkti
  4. Tora Carp – 5 punkti
  5. Copes Nams Dynamite Baits – 7 punkti
  6. Liema Fishing Team 7 punkti
  7. Barons Baits 2 – 8 punkti
  8. Massive Baits – 9 punkti
  9. Carpio – 9 punkti
  10. Liema Women fishing team – 9 punkti

Pirmā intriga pēc pirmajiem diviem posmiem grozījās ap ilggadējo Latvijas čempionu Amigo Carp neveiksmēm pirmajos divos posmos. Kā redzams, puiši nav pat desmitniekā. Tomēr pēc šodienas svēršanas rezultātiem skaidri redzams, ka viņi ar lielu atrāvienu ir vadībā B zonā un tādā veidā vēl var pacīnīties par pieklājīgu vietu kopvērtējumā. Ne mazāku intrigu sarūpējuši Carp Stalker – atrazdamies stabilā vadībā pēc pirmajiem 2 posmiem, trešajā posmā vīri pagaidām ieņem pēdējo vietu zonā un tādā veidā var izkrist pat no desmitnieka. Interesantākais, ka minētās divas komandas ir salozējušās pavisam blakus B zonā, kas nozīmē visīstāko divkauju – ar barošanu un pareizu darbību blakus esošās komandas var aktīvi pārvilināt zivis pie sevis no kaimiņu sektoriem un, izskatās, Amigo Carp šoreiz tas izdodas perfekti.

Diez ko labi neveicas arī Sakret komandai 3.zonā. Tiesa, šeit lomi nav liela un katra viena zivs var izšķirt daudz. Turpat blakus ir arī Amigo Carp 2, apstākļi abām komandām ir līdzīgi un, visticamāk, šajā divcīņā izšķirsies čempionu liktenis.

Interesanti vērot arī Barons Baits 2 komandas progresu. Ja pirmajā posmā šai komandai diez ko neveicās, tad nu jau otro posmu pēc kārtas komanda ir tabulas augšgalā – šoreiz C zonā. Arī šī komanda stabili vēl pretendē uz zeltu kopvērtējumā. Tas tiešām būtu ļoti patīkams pārsteigums visiem.

ONLINE Rezultāti

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager