Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 1.septembris 2021, 10:49 | Komentēt | 1825 skatījumi

Latgales čempionātā ķērās asari

28. un 29.augustā Rušona ezerā (Preiļu novads) kungi un dāmas sacentās Latgales atklātajā čempionātā spiningošanā no laivām.

Par vērtīgām balvām un lieliem lomiem cīnījās 16 komandas jeb 32 ekipāžas.

Elgasts Dimants un Žanna Kufina, kas tiesāja un vērtēja makšķernieku sniegumu, piešķīra balvas pirmajām piecām vietām ekipāžu grupā un trīs kausus un balvas komandu grupā. Ekipāžu grupā godalgoti Oļegs Skoromnijs un Aldis Arbidāns (1.vieta, Daugavpils), Andris Kukors un Oļegs Vaivods (2.vieta, Preiļi), Oskars Volonts un Kārlis Andiņš (3.vieta, Preiļi), kā arī Viesturs Burkovskis un Andis Miezis (4.vieta, Koknese) un Laura Liepiņa un Mārcis Liepiņš (5.vieta, Rīga).

Asari ķērās vislabāk


Tiesneši novērtēja arī komandu sniegums. Veiksmīgākā cope izdevās "Enkurs" četriniekam - Oļegam Skoromnijam, Aldim Arbidānam, Laurai Liepiņai un Mārcim Liepiņam (1.vieta, Daugavpils-Rīga), "Prapala" četriniekam Andrejam Vanagam, Mārim Moisejevam, Dainim Breņčam un Viktoram Nikolajevam (2.vieta, Preiļi) un "Staburaga bērni" četriniekam Andim Miezim, Viesturam Burkovskim, Aigaram Grantiņam un Gatism Ankalniņam (3.vieta, Koknese).

Speciālās balvas pasniegtas Diānai Kukorei (Preiļu novads), Laurai Liepiņai (Rīga) un Inesei Skudrai (Koknese) un sacensību jaunākajam dalībniekam Jānim Stolipinam (Preiļi).

Sacensību dalībniekus sveica Preiļu novada domes priekšsēdētājs Ārijs Vucāns ar novēlējumu Preiļu novadā ciemoties biežāk, jo te ir ainaviski un zivīm bagāti ezeri un viesmīlīgi tūrisma uzņēmēji.

“Mēs braucam sacensties katru gadu, turklāt tā ir jauka atpūta ar viesmīlīgā Elgasta un “Silmalu” saimnieka Arvīda gādību. Mēs jau tagad esam šeit rezervējuši pirmo un otro namiņu nākamajam gadam, protams, atbrauksim vairākas reizes pirms tam. Te ir labas zivis un labi cilvēki”, teica Andis Miezis.

Elgasts Dimants saka paldies viesu nama “Silmalas” saimniekiem par viesmīlību, grupai “Hameleoni” par jautru ballīti, Laurai Liepiņai par informatīvu atbalstu un Žannai Kufinai par tiesneses darbu, kā arī balvu sponsoriem - AS “Preiļu siers”, SIA “Salmo”, SIA “eholotes.lv”, SIA “Baltic XL”, Copes Lietām, Armandam Romanovam un Preiļu novada domei.

Egita Terēze Jonāne, “Vietējā Latgales Avīze” speciāli “Copes Lietām”, autores foto.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager