Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 1.septembris 2021, 22:01 | Komentēt | 1408 skatījumi

Noslēdzies Mērsraga kausa spiningošanā 2. posms

21. augustā laivu bāzē „Pīlēni” tika dots starts Mērsraga kausa izcīņai spiningošanā 2021- 2. posmam. Tas notika nevis agri no rīta, bet sākās pusdienas laikā un turpinājās līdz vēlam vakaram. Sacensību dalībnieku bija pietiekoši daudz, pavisam 17 laivu ekipāžas.

Tuvojoties sacensību noslēgumam vakara krēslā viena pēc otras bāzē ieradās laivas ar dažādiem lomiem un dziļāku vai seklāku laivu iegrimi. Lomi labi, īpaši lielu līdaku gan nav daudz, bet asari trīs ekipāžām gandrīz maksimālo pieļaujamo desmit kilogramu robežās. Andris Razma un Aldis Juškevičs asaru kvotu izpildīja pēc pilnas programmas, nodot precīzi desmit kilogramus asaru. Tas gan neļāva viņiem tikt augstāk par sesto vietu, jo pievienot asariem varēja vien vienu līdaku. Lielākā otrā posma zivs (72 cm) – līdaka Gata Armaņa un Andra Mucenieka kontā.

Labāko otrā posma rezultātu – 49892 punktus uzrāda Mārcis Dzērve un Niks Gavrilko. Viņiem deviņas līdakas un vairāk kā deviņi kilogrami asaru. Otrajā vietā ar 46504 punktiem Ģirts Ločmelis un Dainis Viršilas (astoņas līdakas un gandrīz deviņi kilogrami asaru) , bet trešo vietu ar rezultātu (44047 punkti) izcīnīja ekipāža – Artūrs Rozenbergs un Mārtiņš Pluģis. Šie kungi vienīgie spēja sasniegt un pārsniegt desmit līdaku limitu, bet asaru daudzums (četri kilogrami) neļāva iegūt augstākā kaluma medaļas un nācās samierināties ar bronzu.

Sacensību kopvērtējumā pēc diviem posmiem pirmajā vietā ar 4 punktiem izvirzījušies Artūrs Rozenbergs un Mārtiņš Pluģis, otrajā vietā ar 5 punktiem ekipāža Ģirts Ločmelis un Dainis Viršilas, bet trešie Renārs Herings un Gints Šūlcs ar 7 punktiem.

Sacensību otrais posms noslēdzies, intriga ir pieaugusi! Cīņa noslēgsies, un kausa ieguvēji tiks noskaidroti trešajā posmā 18. septembrī – starts 8:00 no laivu bāzes „Pīlēni”

2. posma sacensību protokols redzams sadaļā makšķerēšana -www.mersrags.lv

Mērsraga pārvaldes sporta organizators Ivars Indruškevičs.

26455993 e-pasts: ivars.indruskevics@mersrags.lv

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager