Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Inventārs | 14.septembris 2021, 13:34 | Komentēt | 1862 skatījumi

Nost ar grabēšanu!

grab tava vizuļu kaste? Un otra? Vai tev ir kādreiz ienācis prātā, ka vizuļi plastmasas kastē nejūtas īpaši komfortabli? Tie skrāpējas un beržas cits pret citu, krāsa nodilst, un āķi notrulinās. Arī laivā tāda graboša kaste nav nekāds lielo līdaku magnēts.

Amerikāņu kompānija Lure Lock ir radījusi risinājumu visām grabošajām plastmasas kastēm. Tagad drošībā var justies ne tikai vizuļi, bet arī pludiņi, āķi, griezuļi un visi pārējie copes sīkumi. Fīča ir tajā, ka Lure Lock kaste no iekšpuses ir izklāta ar lipīgu gelu. Tas notur vizuli uz vietas pat tad, ja apgāž kasti otrādi un krata. Lipīgais gels darbojas gan slapjumā, gan aukstumā, gan ilgstošos saules staros. Tas neatstāj nekādas lipīgas pēdas uz mānekļiem, āķiem un pludiņiem pēc to izņemšanas no kastes arī pēc ilgstošas atrašanās saulē. Pat mīkstā plastmasa un spinerbeitu gumijas draudzējas ar Lure Lock gelu.

Tiesa, lipīgais gels ar laiku var kļūt netīrs, jo tas piesaista arī putekļus, smiltis, kukaiņus un citu drazu. Tomēr tā nav liela bēda, atliek vien izskalot kasti ar ziepjūdeni vai vienkārši izmazgāt trauku mašīnā, un lipīgais gels atkal būs kā jauns.

Lure Lock piedāvā savas kastes trīs izmēros un ar dažādām nodalījumu versijām. Tāpat trīs izmēros dabūjams arī Lure Locker jeb liels režģis, kurā Lure Lock kastes iemitināt piecos stāvos – iesākumam pietiks.

Jācer, ka noderīgā manta jau drīzumā parādīsies mūsu veikalos, bet nepacietīgākajiem nāksies atrast veidu, kā sūtījumu atgādāt no Štatiem.

@Aivars_Rudzinskis

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager