Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 23.oktobris 2021, 19:48 | Komentēt | 1738 skatījumi

Mūsējie piektie pēc pirmās dienas PČ klubiem.

Bulgārijā, Plovdivas airēšanas kanālā 23. un 24. oktobrī norisinās 4. Pasaules čempionāts fīdermakšķerēšanā klubiem. Atšķirībā no klasiskā pasaules čempionāta, kurā piedalās valstu izlases, šajās sacensībās startē 34 fīdermakšķerēšanas klubi. Pārstāvētas praktiski visas Eiropas valstis, no Latvijas uz Bulgāriju devusies Carnikavas Makšķerēšanas Skolas (CMS) komanda.

Pēc pirmās dienas mūsējie 34 klubu konkurencē ieņem ļoti augsto piekto vietu. Sacensību nolikums nosaka, ka katra kluba 5 sportisti cīnās katrs savā zonā (A-E). Vietu zonā nosaka kopējais sportista noķerto zivju skaits. Savukārt visu piecu sportistu ieņemtās vietas (penalities) summējoties veido kluba ieņemto vietu tabulā. Kam mazāk penalities, tas arī augstāk tabulā.

Pirmajā dienā vislabāk no mūsējiem veicās ilggadējam Copes Lietu autoram Edvīnam Šļubovskim. Pamatā ķerot karūsas, gadījies esot arī kāds sapals un bonusā – mazliet virs kilo karpiņa. Kopējais zivju svars Edvīnam mazliet virs 5kg, kas deva 2. vietu B zonā. Veiksmīgi gāja arī Jānim Ziemelim, kam 5. vieta C zonā, Rinaldam Vaceram 4. vieta D zonā un Raitim Kozlovskim 3. vieta E zonā. Vienīgi Ansim Voicehovičam neizdevās tikt galā ar maiļu vilkšanu, viņš 14. savā A zonā.

Kopvērtējumā ar pamatīgu atrāvienu vadībā ir JWP Service klubs ko Nīderlandes, viņiem tikai 12 punkti. Otrie angļi ar 21 punktu, trešie slovāki ar 25 ½ punktiem. Mūsējiem 28 punkti un pavisam reālas izredzes ielauzties trijniekā. Un tikpat lielas izredzes arī nokrist zemāk – visu izšķirs otrā diena. Un tie lēmumi, kas tiks pieņemti šovakar. Turam īkšus!

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager