Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 24.oktobris 2021, 18:45 | Komentēt | 2935 skatījumi

Carnikavas MS parāda klasi pasaulē

Šodien noslēdzās Pasaules čempionāts klubiem fīdermakšķerēšanā, kas tiek organizēts jau ceturto reizi. Šoreiz tas notika Bulgārijā, Plovdivā, airēšanas kanālā. Latviju pārstāvēja Carnikavas Makšķerēšanas Skolas klubs, bet bez mūsējiem kopumā čempionātā piedalījās 34 klubu komandas no visas Eiropas.

Šodien, sacensību otrajā dienā, tika izšķirtas medaļas un komandas sakārtotas pa vietām. Mūsējiem pēc vakardien ieņemtās piektās vietas kopumā bija labas izredzes cīnīties par medaļām. Jāatzīmē, ka šajā PČ apbalvotas tiek pirmās piecas komandas.

Šodien par vakardienas neveiksmi (14. vieta zonā) ar glanci reabilitējās Ansis Voicehovičs. Viņam izcīnīta 3. vieta E zonā. Izcilu stabilitāti uzrādīja ilggadējais Copes Lietu autors Edvīns Šļubovskis, viņam pēc vakardienas 2. vietas šodien 4. pozīcija D zonā.

Kā CL pastāstīja pats Edvīns, visi viņu apgājušie sportisti bijuši izvietoti pašā zonas galā, kas bija pats perspektīvākais. Tikmēr Edvīnu izloze bija nolikusi 19. sektorā, ļoti tālu no šī perspektīvākā gala. Kopumā esot bijis ļoti grūti cīnīties, sākumā neliela kļūda ar distances izvēli, beigās ceturtajā stundā nobeigušās visas sliekas, kas šodien bija visejošākā ēsma. Vai slieku nāvē vainojams pats Edvīns, siltā saule, nepareizs iepakojums vai nepietiekams to daudzums – tas lai paliek noslēpumā, bet skaidrs ir viens – Pasaules čempionātos visu izšķir vissīkākās nianses.

Ne mazāk stabili nostartēja Raitis Kozlovskis, viņam šodien 4. vieta C zonā. Vakar viņš bija trešais. Pārējiem no mūsu komandas šodien klājās mazliet švakāk nekā vakar - B zonā Jānis Ziemelis ieņēma 13. vietu (vakar 5.), bet A zonā Rinalds Vacers šodien 11. vietā (vakar 4.).

Līdz ar to Latviju pārstāvošais Carnikavas Makšķerēšanas Klubs 34 komandu konkurencē šodien 10. vietā, bet kopvērtējumā – augstā 7. vieta. Līdz 5. vietai pietrūka vien pāris punktu. Varbūt viena zivs.

Pirmie šodien savu pozīciju nosargāja un par pasaules čempioniem tiks kronēti JWP Waterservice pārstāvij no Nīderlandes, otrie angļi, trešie ungāri, ceturtie itāļi, piektie austrieši.

Vakarā vēl apbalvošanas ceremonija, un lai arī uz pjedestāla šoreiz vēl nebūs jākāpj, kopumā puiši ir ar startu apmierināti – apliecināts gan augstais komandas potenciāls, gan noskaidrots Latvijas fīdermakšķerēšanas sporta līmenis uz kopējā globālā fona.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager