Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Aktuāli | 12.novembris 2021, 14:39 | Komentēt | 2175 skatījumi

Piektais čipotās līdakas stāsts

9.Novembrī mums tika iesūtītas bildes un atlaišanas video par 111cm līdaku, kura tika noķerta ar čipu nr. 35100. Šo zivi atkārtoti noķēra Edgars Kāposts kopā ar Sandri Ieklavu. Liels prieks par vīriem un vēl lielāks prieks, ka līdaka atkal dodas brīvībā. Sandra laivā tā jau ir otrā noķertā zivs ar čipu šogad! Respect!

Šī pati līdaka pirmo reizi tika noķerta turpat Ķīšezerā 9. septembrī, kad gidēju cilvēkus no Vācijas. Līdaka bija kā lieliska dāvana klientam dzimšanas dienā, emocijas bija pilna gamma. Līdaka toreiz tika izvilkta no 12 metriem un fīzings līdakai netika veikts. Atceros, ka šo mammīti atlaižot, tā nevarēja uzreiz uzņemt dziļumu, tāpēc kādu brīdi dzināmies viņai pakaļ. Līdaka ļoti smuki peldēja, bet tikai pa ūdens virspusi. Beigās viņu noķērām un ar otro reizi iegrūdām viņu ar purnu dziļāk, lai viņa dabū dabīgo ūdens spiedienu un tā lieta strādā. Toreiz atceros, ka klients bija ļoti uztraucies vai līdaka izdzīvos, bet es teicu ka viss būs labi, jo Active Target varēja smuki redzēt, ka viņa noiet uz tiem pašiem 12m. Vakar nosūtīju ziņu klientam, ka līdaka ir noķerta atkārtoti un viņš par to bija ļoti priecīgs!

Kā redziet video, emocijas par trofeju izmēra zivi ir lieliskas visiem un tās ir vēl labākas, ja zivi izdodas veiksmīgi palaist brīvībā un šī zivs var normāli nārstot un priecēt vēl citus makšķerniekus!

Šogad uz doto brīdi ir nočipotas 39 līdakas un 94 zandarti.

Cpt.Holmz

o r i ģ i n ā l s

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(5 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager