Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Aktuāli | 10.decembris 2021, 16:37 | Komentēt | 2085 skatījumi

Klāt decembra CopesLietas

Kā mēs tikām pie PČ sudraba un kāds ir plāns tikt pie zelta? Kas ir zivs ar nimbu un pēc kā tā garšo? Cik lielu līdaku var noķert uz balansiera? Šos un vēl daudzus citus interesantus copes aspektus varēsi izzināt, lasot jauno CopesLietu numuru. Vēl šomēnes mums ir dziļāks ieskats vēdzeļu makšķerēšanā, bīčiska intervija ar Šmēdiņu vecāko par copi Ventā un ne tikai, apskats par to, kā top ceļa karte amatieru ieiešanai lielajā sportā un viena ļoti garšīga butes recepte.

Atceries, decembris ir labākais laiks, kad abonēt CopesLietas nākamajam gadam. Tad kopā ar janvāra numuru saņemsi 2022.gada copes dienu kalendāru un CL lasītāja karti, kas dod atlaides labākajos makšķerlietu veikalos. Bez tam vēl var paspēt piedalīties Lielajā Abonēšanas Loterijā, kurā var laimēt Mercury benzīna motoru laivai, jaudīgu Garmin eholoti, siltu jaunākā modeļa Norfin kostīmu, FOX saliekamo gultu karpu copei un ne tikai, laivas elektromotoru, starta komplektu karpu makšķerēšanai, Jura kafijas automātu, iRobot putekļusūcēju, dāvanu karti Elkor veikalos un vēl kaudzi vērtīgu mantu. Loterijas kopējais balvu fonds pārsniedz 15.000 eiro. Visērtāk noformēt CopesLietu abonementu vietnē www.abonesana.lv

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager