Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Aktuāli | 8.janvāris 2022, 21:00 | 1 komentārs | 1851 skatījums

Izmaiņas makšķerēšanas noteikumos Alūksnes ezerā

6. janvārī stājas spēkā grozījumi Alūksnes novada pašvaldības domes 2020.gada 27.februāra saistošajos noteikumos Nr. 5/2020 “Par licencēto makšķerēšanu Alūksnes ezerā””.

Izmaiņas pašvaldības saistošajos noteikumos ir saistītas ar izmaiņām Ministru kabineta noteikumos Nr.799 “Licencētās makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību kārtība” un attiecas uz licenču atskaišu iesniegšanas kārtību un termiņiem, un piemērojamo atbildību par šo nosacījumu neievērošanu.


Turpmāk bezmaksas licences un licences par samazinātu maksu varēs saņemt arī elektroniski. Pie pārbaudes inspektoram būs jāuzrāda dokumenti, kas apliecina, ka licences īpašniekam pienākas konkrētā priekšrocība - bezmaksas licence vai licence par samazinātu maksu. Būtiski, ka tagad lomu uzskaites pārskats jāsniedz 5 dienu laikā pēc licences derīguma termiņa beigām – elektroniski vai papīra formātā, atkarībā kā licence iegādāta. Ja lomu atskaite netiks iesniegta noteiktajā laikā, tad personas tiks reģistrētas kā nolikumu pārkāpušas un saņems brīdinājumu uz telefonu vai e-pastu, ka lomu atskaiti iespējams iesniegt vēl 14 dienu laikā. Ja arī tad netiks iesniegta lomu atskaite, tad šo informāciju nodos zivju resursu aizsardzības un uzraudzības iestādei - Valsts vides dienestam, Pašvaldības policijai, pašvaldības aģentūrai administratīvās lietvedības uzsākšanai un soda piemērošanai, - būtiskākās izmaiņas saistošajos noteikumos skaidro pašvaldības aģentūras “ALJA” direktors Māris Lietuvietis.

Ar saistošajiem noteikumiem Nr. 5/2020 “Par licencēto makšķerēšanu Alūksnes ezerā”” to jaunākajā, grozītajā redakcijā lūdzam iepazīties šeit.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[1] Komentāri | dilst | aug
 
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager