Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Aktuāli | 14.februāris 2022, 20:40 | Komentēt | 1833 skatījumi

Šomēnes CopesLietās

Šajā numurā Foreļjanka skaidro, kāpēc no pumpainajām zivīm pārslēdzies uz putniem un kāds tam visam sakars ar nejaukajiem hesiem. Centrālajā materiālā mums ir reportāža no Latvijas zemledus makšķerēšanas čempionāta pirmajiem diviem posmiem – kamēr Agris pa dienu cīnījās par medaļām un pa vakariem rakstīja, mēs ar Ilmāru un Eduardu bliezām bildes no pieciem stobriem. Bet tiem, kas vēl tikai domā par saviem pirmajiem soļiem uz ledus, šomēnes mums ir pieredzējušā Eiņa domu apkopojums par to, kur, ar ko un kā labāk sākt. Ja uz ledus kāp jau ne pirmo gadu, tev lieti noderēs Fjodora stāsts par asaru ziemas copi, izmantojot eholoti.

Toties, ja tu tumšajos ziemas vakaros sapņo par vasaru, tekošu ūdeni un iespaidīga izmēra spožām zivīm, tev šomēnes ir iespēja ieskatīties lasim acīs un izprast, ko un kā viņš redz. Vismaz mums pašiem tas likās ļoti interesants atklājums. Tikmēr Mārtiņš, izvandījies pa dzelžu pasauli, apkopoja visus spoļu jaunumus, ko šogad mums piedāvā megazīmols Shimano. Skaties, gan jau arī tev atradīsies kas tāds, kam iztērēt sūri grūti pelnīto naudiņu. Jā, un – par naudiņu runājot – vai neesi apsvēris domu pastrādāt par copes gidu? Nezini, kas tas tāds? Tad tev noteikti jāizlasa mūsu prātojumi par šo ļoti cienījamo amatu. Lai labi lasās!

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(3 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager