Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 16.februāris 2022, 18:11 | Komentēt | 2082 skatījumi

PČ Zemledus makšķerēšanā Lietuvā – 1. treniņu diena

Vakar notika pārstāvju sapulce. Uz čempionātu ieradušās visas pieteiktās komandas – 12 valstis. No organizatoriskās puses pagaidām būtisku izmaiņu nav, viss līdzīgi kā iepriekšējos čempionātos. Lai gan dažas nianses tomēr ir. Lietuvā, piemēram, lai atrastos uz ledus, obligāti vajag glābšanas dzelkšņus. Tas bija zināms iepriekš, mūsu vienībai tādi ir. Visinteresantākais ir tas, ka uz ezera nedrīkst izmest izsmēķus. Neiet runa par sacensību sektoriem un buferzonām, kur sacensību laikā smēķēt ir aizliegts, bet vispār nedrīkst izmest nekur uz ledus. Gribi smēķēt, nēsā līdzi trauku izsmēķiem! Šādu praksi vajadzētu ieviest arī pie mums, ūdeņi ir jāciena.

Dažas vienības, tā vien šķiet, ka dzīvo pie Rekyva ezera jau vairākas dienas. Mājinieki dzīvo pašā ezera krastā jau ļoti ilgi, būs jau saaugušu ar ezeru pilnībā. Arī Ukrainas izlase te ir jau no aizpagājušās nedēļas. Gatavošanās notiek nopietna.

Latvijas izlase vakar veiksmīgi ieradās Lietuvā, visi ir pie labas veselības un gatavi cīņai. Mūsējiem vakar izdevās nedaudz patrenēties. Treniņš sanāca patiešām vērtīgs. Šodien pat dažus vakardienas trikus pie sektora atkārtot nedrīkstēja, lai konkurentu modrā acs nenoskatās. Cerams, ka tas nostrādās mačos.

Šodien pie sektoriem gāja dažādi. Pretēji uzskatam, ka visur būs raudas biezā slānī, visi sektori nebija nemaz tik vienkārši. Gaidīto raudu vietā ķērās arī ķīši un asarīši, lai gan rauda joprojām ir pamatā. Zivis arī nenāca klāt īpaši ātri, vajadzēja nedaudz paciesties.

Šovakar plānota komandas sapulce, tad jau izanalizēsim visus sektorus detaļās, un uztaisīsim korekcijas. Īpašu vērību jāpievērš inventāram, jo atlikušās treniņu dienas un sacensību dienām meteorologi sola spēcīgu lietu un ļoti stipru vēju.

Ledus kondīcija arī neiepriecina, šodien ledus sāka kust un čurkstēt acīm redzami. Ir pat nelielas bažas, vai tas būs pietiekoši drošs līdz svētdienai. Pagaidām ekstra paziņojumi no organizatoru puses nav bijuši, bet vairāki sportisti lēš, ja ledus šitā turpinās bojāties, var sanākt, ka sacensības būs jāpārceļ uz piektdienu un sestdienu.

Ceram, ka ledus saglabāsies saprātīgā kondīcijā. Rītdienas treniņš mums ir ļoti svarīgs, par to un nākamajām izlases gaitām Lietuvā seko Copeslietas.lv

Latvijas izlases ekipējuma atbalstītāji ir Salmo Fishing Latvija, jaunajos Norfin Verity kostīmos būs silti, sausi un ērti. Finnex Group izlasi nodrošina ar ērtajiem Torvi zābakiem un Tonar BURAN ātrajiem urbjiem. Latvijas izlase ir ļoti pateicīga par RATTER BAITS, biedrības SUDRABLASIS un COPES LIETAS atbalstu veiksmīgam startam.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(4 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager