Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 19.februāris 2022, 13:53 | Komentēt | 2706 skatījumi

XVIII PČ Zemledus makšķerēšanā Latvijai noslēdzies neveiksmīgi

Pagaidām vēl visu neesam sagremojuši. Ir tikai tukšums pēc pamatīga belziena pa pašapziņu. Cerības bija, bet šoreiz nespējām realizēt iecerēto, pieļāvām daudz kļūdu. Domāju, ka vairums kļūdu bija jau pirms iziešanas sektoros.

Bija skaidrs, kas būs turnīra favorīti un galvenie pretendenti uz medaļu. Baltkrieviem izdevās teicams starts, teicami izstrādāta taktika. Tomēr mājinieki neļāva nevienam aizvest zeltu prom no Lietuvas. Viņi šim čempionātam gatavojās vairākus gadus, un rezultāts to apliecina. No sirds apsveicam ar uzvaru.

Pirmo divu komandu atrāviens bija kosmisks - par veseliem 9 punktiem no 2. vietas atpalika Ukraina. Viņi uz sacensību ezera treniņos pavadīja ļoti daudz laika, bet tomēr kaut kur pārrēķinājās. No Polijas un Krievijas sportistiem labs rezultāts bija gaidāms, diezgan stabili nostartēja. Visvairāk progresējušas ir Mongolijas un Igaunijas komandas, viņiem samērā labs rezultāts. Domāju, ja mongoļi turpinās uzņemto kursu, pavisam drīz cīnīsies par medaļām. Igauņi arī iepludinājuši savā izlasē jaunas asinis, kopā ar labu un pārdomātu treniņu darbu viņi nākotnē ieņems aizvien augstākas vietas turnīra tabulā.

Mūsu 8. vieta bija vairāk kā negaidīta. Analīze sekos. Ar vienādu punktu skaitu, tikai pēc svara apsteidzām norvēģus, kuri arī šeit bija krietni pielikuši, pāris ļoti labi sportisti arī vieniem nākuši klāt. Somiem un zviedriem šajā ezerā nevarēja būt augsts rezultāts, pamatā viņi izmanto rāmīšu makšķeres, kas šim ūdenim galīgi nav piemērots rīks. Priecē, ka pēdējos gadus PČ dalībniekiem pievienojusies Rumānija. Pagaidām viņiem veicas ne pārāk labi, bet ar viņiem laiku pa laikam strādā krievu speciālisti, tādēļ arī tur var gaidīt progresu.

Sīkāks apraksts par šīm sarežģītajām un fiziski grūtajām sacensībām būs nākamajā Copes Lietu žurnālā. Tagad tikai apbalvošanas ceremonija un uz mājām, pa ceļam būs par ko padomāt.

Sacensību rezultāti / tabulas

Seko līdzi apbalvošanas ceremonijai

Jau ierasts, ka Latvijas izlases ekipējuma atbalstītāji ir Salmo Fishing Latvija. Jaunajiem Norfin Verity kostīmiem tika sarīkota nopietna pārbaude kaujas apstākļos, apstākļi bija tiešām skarbi, stiprs vējš un lietus. Verity nodrošināja pilnīgu komfortu, bija silti, sausi un ērti. Sportisti ļoti augstu novērtēja šos kostīmus. Finnex Group līdzi dotie Torvi zābaki sen zināmi kā labs un kvalitatīvs produkts, jaunais modelis ar radzēm zolē īpaši noderēja. Tonar BURAN urbji mani pat nedaudz izbrīnīja, urbšanas ātrums bija lielisks, pat slapju ledu urbis ņēma bez problēmām.

Latvijas izlase ir ļoti pateicīga par RATTER BAITS, biedrības SUDRABLASIS un COPES LIETAS atbalstu treniņu un sacensību dienās.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 4.3333333333333 no 5
(3 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager