Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 8.aprīlis 2022, 22:23 | Komentēt | 1752 skatījumi

PČ fīderī aizvadīta pēdējā treniņu diena

Jau piecas dienas 45 klubi no visas Eiropas, tai skaitā veselas divas komandas no Latvijas cenšas atkost Canal Bianco ūdeņus Itālijā, Po upes deltā. Lai arī zivju kanālā netrūkt, tikt pie copes vīriem ar katru dienu kļūst grūtāk. Uz komandas biedru fona CMS klubā šodien izcēlās Jānis, kurš parādīja visiem, kā izskatās divarpus kilo kefālija. Ja ņem vērā, ka resnākas par 0.1 mm pavadiņas te reti kāds lieto, loms iespaidīgs. Pārējiem gan tīkliņos pārsvarā sīki plicīši un breksīši, turklāt ļoti maz. Iebarošanas laikā šodien bija liela straume, kas šeit veidojas paisumu un bēgumu rezultātā, tas varētu būt kaut kāds iemesls šodienas necopei – ar to cīnījās lielākā daļa komandu.

Mazliet pieklājīgākus lomus, kā var redzēt arī bildēs, uzrādīja angļi, ungāri un slovāki, kuri šodien bija ielozējušies citā kanāla posmā, nedaudz nostāk no pārējiem. Varbūt mazāks presings ir tam par iemeslu – šeit vienkopus atrodas ik dienu “tikai” piecdesmit makšķernieki. Bet varbūt vienkārši zivju tur ir vairāk. Katrā ziņā viens sportists no katra kluba rīt tiks ielozēts šajā zonā un varam prognozēt attiecīgi lielākus lomus. Tas gan vēl nenozīmē medaļas, jo komandas kopējais rezultāts veidosies to tā, kādas vietas attiecīgi katrs savā zonā ieņems sportisti. Zonas kopā ir piecas, katrā tātad pa vienam dalībniekam no katra kluba. Kurš tieši sektors katram tiks, to noteiks izloze. Interesanti, ka izlozēts tiek katram dalībniekam sektors nevis sektoru komplekti, kā tas, piemēram, ir karpu makšķerēšanā. Līdz ar to teorētiski visi pieci komandas dalībnieki var trāpīt labos sektoros. Tiesa, iespējas būt malējos sektoros gan ir ierobežotas, divreiz tādā trāpīt nevar.

Izloze sestdienas rītā septiņos (astoņos pēc Latvijas laika), tad arī būs jāsāk domāt par īkšķu lielo turēšanu.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager