Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 9.aprīlis 2022, 11:47 | Komentēt | 3254 skatījumi

PČ makšķerēšanā ar fīderi. Itālijā 2022. [teksta iešraide]

22.20 jāprecizē, ka pēc kaut kādām nesaprotamām pārbīdēm OK Cope tomēr ir devītie nevis astotie, kā ziņojām iepriekš
22.00 Precizējot punktu skaitīšanas sistēmu jāatzīmē, ka katra no zonām ir sadalīta uz pusēm. Resp. katrā zonā ir divas tabulas un attiecīgi divas pirmās vietas, divas otrās utt.
Vieta nozīmē punktus, jo mazāk punktu, jo labāk. Visu piecu komandas dalībnieku iegūtos punktus summējot, iegūst komandas punktu skaitu.
20.30 Beidzot zināmi pirmās dienas rezultāti. Ar 40 punktiem ļoti cienījamā 8. vietā Latvijas komanda OK Cope. Viņiem vien ar pāris punktiem priekšā lietuvieši, arī iespējas pakāpties par dažām vietām rīt ir reālas.
Tikmēr CMS komanda ir 34. vietā, praktiski visiem komandas dalībniekiem ieņemot vietas otrajā desmitā savās zonās.
Tikmēr šodien pirmajā vietā titulētie holandieši no JWP Waterservice, bet otrie mājinieki itāļi. Šīm komandām rīt būs jācīnās savā starpā par zeltu, kamēr trešajā vietā esošajiem austriešiem tas jau būs ārkārtīgi sarežģīti. Turam īkšķus par savējiem!
17.25 Krišjānim Lisovskim no OK Cope šodien līdz pirmajai vietai zonā pietrūka 10 grami
17.20 Krišjānim D zonā vēl viena karpiņa pēdējās minūtēs nesusi otro vietu zonā ar septiņarpus kilogramiem. Edvīnam tai pašā zonā arī pēdējās stundas laikā izdevies ielauzties desmitniekā. Tiktāl viss, tagad gaidām oficiālos pirmās dienas rezultātus. Un ceram, ka vējš norims un būs iespēja rīt atkal strādāt
15.50 Svēršana tiek organizēta otrpus valnim, aiz tā vējš (vētra) ir mazāks un, ja cilvēki sastājas apkārt, nosvērt tomēr var
15.40 Pirmais zināmais svēršanas rezultāts Jānim E zonā 2,430 kg. Vējš tikmēr gāž tualetes un plāno ķerties klāt busiem
15.25 Līdz ar finiša tauri ir ieslēgts vietējais itāļu ventilators, pa gaisu iet viss, kas nav piesiets. Večiem novākties būs jautri, bet tiesnešiem saorganizēt kaut cik precīzu svēršanu neiespējami.
15.03 D zonā Krišjānim vēl viena karpiņa. Bet kopā zivju nav daudz. Vēl 12 minūtes
14.55 C zonā Vječeslavam tīri labi klājas, bet Rinaldam kopā sešas
14.55 Atgriežoties B zonā redzam, ka mūsējiem cope pieklususi, Artūram vien dažas zivtiņas nākušas klāt, bet Raitim vispār pa visu dienu vien divas zivis. Divdesmit minūtes līdz finišam.
14.50 Ansim A zonā desmit zivis, bonusa neviena. Pēc aptuveniem aprēķiniem pagaidām trīspadsmitā vieta zonā.
13.30 Minētajam Ungāru superstāram Tomasam Walteram B zonā tikai piecas zivis. No tām tikai viena palielāks breksis.
13.20 Artūram Baltajam B zonā arī tīri labi ķeras, jau 17 zivis. Tiesa, bonusu nav. Tikmēr Nikam E zonā arī karpa uz kilogramu. Izskatās, ka lielākās zivis varētu daudz noteikt.
13.10 Dažiem no OK cope sāk pavērties. Vjačeslavam pēc nulles pirmajā stundā ir izdevies atkost zivi un nu jau iet otrajā desmitā. Turklāt ir arī viens bonusiņš uz puskilo. Tikmēr Krišjānim ar otro piegājienu karpa, pēc skata 3-4 kilo vismaz
13.00 Izrādās, pēc noteikumiem sportistiem nav atļauts sektorā smēķēt. Tie, kas vēl nav atmetuši, ik pa brīdim kāpj nost no saviem smalkajiem troņiem un ir spiesti doties no krasta prom, lai uzvilktu dūmu.
12.40 D zonā Edvīnam un Krišjānim pa 3 zivīm. Un vēl Krišjānim ātrvilciens.
12.25 Zonas pats gals, protams, ir bonuss. Pēdējais E Zonā francūzis jau ceturtajā zivju desmitā iebraucis. Tikmēr vienam otram joprojām nulle. Tāda nu tā cope mēdz būt.
12.20 Galu galā tiekam līdz E zonas galam, šeit cīnās Ziemelis Jānis no CMS. Viņam jau 10 zivis, bet mazas. Un pavisam liela skāde - pieklājīga uzmēra karpa pārrāvusi pavadu.
12.15 E zonā no OK Cope startē Niks Feldmanis, viņam 8 zivtiņas. Mazas. Blakus ir vairāk
12.10 Iebraucot E zonā pārsteidz rumānis, viņam zivis jau trešajā desmitā. Copes distance apmēram septiņi metri no krasta
11.50 D zonā 32. sektorā no OK Cope Krišjānis Lisovskis. Arī viņam viena zivs. Zonā ir samērā daudz nuļļu, bet ir jau arī divas karpas. Lielākā ap 5 kg
11.45 Edvīnam beidzot pirmā zivs
11.42 D zonā 26. sektorā no CMS cīnās Edvīns Šļubovskis. Viņam diemžēl vēl nav zivju. Bulgāram zonas otrā galā sešas
11.37 Ar 41. numuru C zonā CMS komandu pārstāv Rinalds Vācers. Viņam divas zivis.
11.35 Potenciālos līderus nav grūti atpazīt, viņiem apkārt allaž skatītāju pulks. Šeit vietējais čempions Tubertini Matteo, viņam jau astoņas zivis.
11.30 C zonā 25. Sektorā OkCope pārstāv Vjačeslavs Strogonovs, viņam arī zivs no tuvās distances. Mazliet tālākā pavadītais laiks norakstāms. Izskatās, te daudziem strādā tuvais krasts.
11.15 B zonā no CMS mums ir Kozlovskis Raitis, viņam pagaidām tikai nogājieni. Konkurentu vidū viņam slavenais Ungārs, daudzkārtējs pasaules čempions Tomaš Valter, kā arī Artūrs Baltais no OK Cope. Artūram viena zivs.
10.49 ir pirmā zivs Kasparam. Attēlā misters Van der Ende
10:10 [Pēc Itālijas laika] Starts iebarošanai ar nelielu aizkavēšanos ir dots. Apskatu sāksim no A zonas, kas atrodas atsevišķā kanālā no pārejām četrām zonām. Vakar treniņos šeit ķērās labāk, top rezultāts bija virs 20 kg un lomā bija arī karpas. Tāpēc šodien šeit vienam otram starp barības sastāvdaļām redzam kukurūzu.
No mūsējiem A zonā startē Ansis Voicehovičs (CMS) devītajā sektorā un Kaspars Brozovskis (OK Cope) piektajā. Ansim blakus pa labi cilvēks ar samērā zīmīgu uzvārdu Danny Van der Ende no Holandes.
Un jā, pirmajā pusstundā klusē praktiski visa zona. Turam īkšķus.
 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager