Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Inventārs | 20.aprīlis 2022, 18:58 | Komentēt | 1536 skatījumi

Kā vislabāk asināt āķus

Āķu asināšana pēdējos gados karpu copē kļūst arvien aktuālāka. Paļaušanās uz montāžām ar zivs pašpieciršanos ir radījusi nepieciešamību makšķerniekiem pašiem asināt un pārmodelēt āķa spices, lai nodrošinātu labākus rezultātus.

“Līdz šim mums bija pieejami tikai manuāli rīki – dažādas vīles un slīpēšanas akmeņi. Tagad Nash Pinpoint Hook Doctor ļauj mehanizēt procesu,” skaidro Kolins Deividsons, Nash komerciālā mārketinga vadītājs. “Tas ļauj vienkāršāk, ātrāk un precīzāk nekā jebkad agrāk uzasināt āķa spici, uzlabojot arī tos, kurus pērkam gatavus paciņās.” Nav brīnums, ka šis produkts ir bijis Kevina Neša uzņēmuma dižpārdoklis 2021. gadā.

Hook Doctor izmantota īpaši smalka rotējoša slīpripa un USB-C uzlādes akumulators, kas starp uzlādēm spēj uzasināt simtiem āķu. Griežoties pulksteņrādītāja virzienā vai pretēji tam (atbilstoši darbam ar kreiso vai labo roku), Hook Doctor ripa palielina asināšanas ātrumu un precizitāti, novēršot spiediena, virziena un leņķa svārstības, kas neizbēgami rodas, strādājot manuāli.

“Izmantojot papildu Hook Doctor Vice, āķa smailes profilu var pārmodelēt vienā plaknē, lai dažu sekunžu laikā panāktu lipīgu efektu un iegūtu superasu spici,” saka Deividsons. “Šis process rada daudz mazāku risku sabojāt āķi un samazināt tā izturību, noņemot pārāk daudz metāla.”

Rīka lietojums krietni pārsniedz moderno karpu copi. Hook Doctor ir populārs gan spiningotāju, gan mušiņmakšķernieku, gan visu citu copes veidu piekritēju vidū, jo nodrošina, ka dārgiem mānekļiem trīsžuburu spices ir superasas pat pēc ilgas kalpošanas. Jebkuru āķi ir iespējams uzasināt vien dažu sekunžu laikā.

“Piegādāts aizsargmaciņā, Hook Doctor salīdzinājumā ar manuālo asināšanas aprīkojumu ir izcili vērtīgs,” piebilst Deividsons. “Tas padara asināšanu īpaši ātru, precīzu un efektīvu. Tāpat kā solis no manuālās zobu birstes uz elektrisko – tā ir jauna pasaule!”

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 0 no 5
(Nav balsu) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager