Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 25.aprīlis 2022, 13:24 | Komentēt | 1815 skatījumi

NGT kauss 2022 izcīnīts

Ar iespaidīgu galveno balvu – pilnībā apmaksātu ceļojumu un karpu makšķerēšanas paradīzi Horvātijā noslēgušās jau tradicionālās sezonas atklāšanas sacensības karpu makšķerēšanā NGT Kauss 2022. Jau ierasts, ka laiks šajos mačos ir pavēss, bet ūdens Baļotes ezerā tikai sāk iesilt. Tādēļ vasaras mačos gūtā pieredze šeit nestrādā, sportistiem ir jāprot atrast puspamodusies karpa tur, kur tā ir, un pierunāt uz copi pat tad, ja tā par ēšanu vēl tā īsti nedomā. No otras puses, pēc garās ziemas daudziem šī ir iespēja pirmo reizi izpakot iestāvējušās teltis, ieelpot svaigu gaisu un pie reizes pacīnīties ar kādu neizbraucamu dubļu vannu.

Sacensību kopējais ilgums šogad bija 50 stundas, kuru laikā 39 komandas no 5 grādus siltā (aukstā) ūdens izvilka 1.3 tonnas karpu. Cipars, kas Baļotes ezeram nav nekāds pārsteigums, lai arī šādos apstākļos tas ir labs rezultāts un liecina par mūsmāju karpinieku arvien augošo meistarības līmeni. Jāatzīmē, ka šīs ir amatieru sacensības, kurās nepiedalās lielākā daļa no tām komandām, kas startē Latvijas Čempionātā. Toties ir iespēja sevi apliecināt tiem, kas šajā sporta veidā tikai sper pirmos soļus, kā arī tiem, kas objektīvu apsvērumu dēļ uz augstām vietām “pro” klasē pagaidām nepretendē. Tāpēc par uzvarētājiem šādos mačos uzskatāmi visi, kas ieradās, izmantoja iespēju satikties un pasocializēties savā starpā un izbaudīt iespēju pamakšķerēt burvīgajā un zivīm pārbagātajā Baļotes ezerā. Labāko rezultātu un galveno balvu - karpu makšķerēšanas ceļojumu uz Horvātiju izcīnīja komanda Hook Trap. Apsveicam!

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 0 no 5
(Nav balsu) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager