Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 3.maijs 2022, 08:40 | Komentēt | 1327 skatījumi

Salmo kauss izcīnīts

23. un 24. aprīlī, Salaspilī, pie Ako piemiņas vietas (Daugava), notika VVA kluba organizētais Salmo kauss fīdermakšķerēšanā. Vieta Latvijas fīderistiem pazīstama, ļoti sarežģīta sacensību apstākļos, bet ar savu šarmu. Kā ierasts, iepriecināja laba pasākuma organizācija un draudzīga atmosfēra no VVA kluba puses. Īpašs paldies Salmo par vērtīgām balvām.

Aizbraucot dažu cilvēku kompānijā, šeit nereti noķerami skaisti lomi. Plauži virs kilograma, trekni pliči, tāpat pa kādam mēra ālantam šeit nav retums. Sacensību apstākļos, kad vienā rindā nosēžas vairāki desmiti makšķernieku, cope kļūst ļoti smaga un piemeklēt pareizo atslēdziņu izdodas vien retajiem. Šeit īpaši svarīga ir makšķerēšanas distances izvēle. Reizēm zivis pienāk 30m distancē, reizēm jāķer 70 metros. Interesanta īpatnība, ka šeit zivis ne pārāk augstu vērtē odu kāpurus un labākās ēsmas ir mušu kāpuri un sliekas. Svarīgi ir saprast, kādus tārpus un cik pievienot barībai. Parasti ar tārpu pievienošanu nākas knapināties, bet reizēm zivis uz tiem atsaucas ļoti labi. Drošam rezultātam parasti jāķer nelieli breksēni un pliči, bet uzvarai zonā vajadzēs arī kādu bonusa breksīti virs kilograma.

Šoreiz sacensībās piedalījās arī trīs spēcīgas Igauņu komandas. Jau pirmajā sacensību dienā Daugava parādīja savu raksturu, lomiem svārstoties no 50g, līdz 4,5kg. Tiem, kas treniņos ķēra labi, bet sacentās pirmoreiz, zivju vājā apetīte bija pārsteigums. Otrajā dienā lielākais loms 7,825kg.

Izcīnītās vietas komandu ieskaitē:

1. CMS FT Fishmatrix 21p.

2. Feeder Sport Team Angler 1 (Igaunija) 25p.

3. VVA 33p.

Izcīnītās vietas individuāli:

1. Maksim Tširnovitš (Igaunija) 3p.

2. Andrei Motšarnoi (Igaunija) 3p.

3. Rinalds Vācers 4p.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager