Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 17.maijs 2022, 15:00 | Komentēt | 1305 skatījumi

Līdzjutējus gaida uz LČ Braslas upē

Šajā nedēļas nogalē norisināsies AIRRUS Latvijas čempionāts spiningošanā no krasta. Pavasara posms sadalīts divos etapos un norisināsies 21-22.05 un 28-29.05.

Jāatzīmē, ka šogad sadarbībā ar eholotes.lv sarūpēts iespaidīgs balvu fonds. Tas liks vēl vairāk pasvīst komandām un sportistiem. Pavasara posmā kopējais balvu fonds 1000EUR, kuru nodrošinās eholotes.lv. Turklāt, 2022. gada kopvērtējuma čempions saņems pašu labāko kostīmu no GRUNDENS. Pateicamies arī žurnālam Copes Lietas, kurš atbalstīs informatīvi un čempionam dāvinās 300 EUR, lai varētu vēl labāk sagatavoties nākamā gada pasaules mačiem Rumānijā.

Arī šogad sportisti sacentīsies Braslas upē. Pulcēšanās notiks Mednieku sporta un atpūtas bāzē “Mārkulīči” (Inčukalna – Valmieras šosejas 28. km). Paralēli sacensību organizēšanai, sportisti ir jaunas upes meklējumos, kurā varētu gan sacensties, gan arī papildināt dabīgo zivju resursu, jo no nākamā gada varavīkšņu foreles čempionātā aizstās strauta forele.

Kā runā paši dalībnieki, tad šī disciplīna dod lielu pieredzi un lieliski palīdz ikdienas copes gaitās. Foreļu sports māca saudzīgu attieksmi pret zivi, jo sacensībās drīkst izmantot tikai bezatskabargu āķus, jālieto uztveramos tīkliņus, kā arī tiek piekopta C&R (ķer un atlaid) metode.

Sacensību nolikums, noteikumi un esošā reitingu tabula šeit:

Laipni aicināti visi interesenti un līdzjutēji!

@Arturs Zabors

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager