Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
CopesLietas.lv | 23.maijs 2022, 16:45 | Komentēt | 796 skatījumi

Sākusies cīņa par čempionu titulu strīmā

Nedēļas nogalē tika aizvadītas AIRRUS Latvijas čempionāta spiningošanā no krasta pirmā posma pirmās divas dienas. Turpinājums un noslēgums pirmā posma cīņām sekos jau šajā nedēļas nogalē.

Šajā reizē Braslas upe makšķerniekiem sarūpeja ļoti interesantas sacensības. Sportisti pie upes ir pieraduši un jau trīs gadus tajā cīnījušies. Taču šoreiz lietus bija veicis korekcijas ūdens krāsā, kā arī līmenis bija augstāks kā ierasts. Tas mainīja zivju uzvedību. Zivis šoreiz bija meklējamas citos sektoros nekā tas ir bijis ierasti. Sportistiem bija krietni jāpasvīst, lai pielāgotos šīm izmaiņām. Līdz ar to arī mazāka loma bija izlozei. Daudzi izmantoja cita veida mānekļus, nekā bija ierasts iepriekšējos gados. Šajā reizē daudz vairāk varēja darboties ar vobleriem, rotiņiem un šūpiem.

Pēc pirmajām divām sacensību dienām ir apkopoti starprezultāti gan individuālajā, gan komandu ieskaitē.

Šajā nedēļas nogalē čempionāta pirmais posms turpināsies. Pulcēšanās notiks Mednieku sporta un atpūtas bāzē “Mārkulīči” (Inčukalna – Valmieras šosejas 28. km), kur arī noskaidrosies labākie pavasara posma sportisti, kuri saņems lieliskas un vērtīgas balvas no eholotes.lv un Copes Lietām. Kā ierasts, čempionāta posms ir atklāts visiem interesentiem un līdzjutējiem, tādēļ laipni aicināti – mūs gaida aizraujošas cīņas!

@Arturs Zabors

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager