Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 22.jūnijs 2022, 12:38 | Komentēt | 1262 skatījumi

Bērniem un jauniešiem notiks oficiāls Latvijas čempionāts

Pirmo reizi Latvijas makšķerēšanas sporta vēsturē tiek organizēts PIRMAIS Latvijas čempionāts spiningošanā no laivām bērniem un jauniešiem. Sacensības notiks jau šogad, 7. augustā. Uz tām laipni aicināti pieteikties visu vecumu bērni un jaunieši līdz 18 gadu vecumam. Tai skaitā laipni aicināti ārvalstu viesi un, protams, bērni un jaunieši no Ukrainas.

Ekipāžas sacenšas U18, U14 un U10 vecuma grupu ieskaitē. Ekipāžas tiek komplektētas no viena pieaugušā (kapteiņa) un diviem bērniem vai jauniešiem. Bērni un jaunieši, kuriem nav savas laivas un pieaugušā, kas varētu pildīti kapteiņa funkciju, iespēju robežās tiks apvienoti ekipāžās ar pieredzējušiem sportistiem, pieaugušo čempionāta dalībniekiem.

Līdz ar to šī ir unikāla iespēja ne tikai sacensties savā starpā un noskaidrot jaunos Latvijas čempionus, bet arī satikties, iepazīties un ļoti daudz jaunu interesantu lietu apgūt.

Vienlaicīgi īpaši vēršamies ar lūgumu atsaukties tos sportistus (laivu īpašniekus), kuri būtu gatavi ar savu laivu/inventāru nodrošināt kāda potenicālā dalībnieka (bērna/jaunieša) iespēju startēt šajās sacensībās. Būsim atsaucīgi un kopā sagādāsim jaunajiem makšķerniekiem neaizmirstamas emocijas un makšķerēšanas svētkus.

Pieteikšanās notiek elektroniski vietnē sportfishing.live katra dalībnieka likumiskajam pārstāvim izveidojot nepilngadīgā sportista profilu, aktivizējot to apmaksājot 5 EUR. Ekipāžas kapteinis no 2 reģistrētajiem sportistiem izveido komandu. Ekipāža reģistrējoties izvēlas komandu un piereģistrējas sacensībām.

Pieteikumus sacensībām pieņem līdz 2022. gada 1. augusta plkst. 23:59. Dalībnieki iegūst BTA nelaimes gadījumu apdrošināšanas polisi 3 treniņu dienām un sacensību dienai. Visi sacensību dalībnieki saņems žurnāla Copes Lietas pusgada abonementu.

Sacensības notiek ievērojot spēkā esošos noteikumus “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai” un LMSF noteikumus epidemioloģiskās drošības pasākumu īstenošanai Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai sporta pasākumu laikā.

Pilna informācija par sacensībām nolikumā.

Sacensību ģenerālsponsors - Salmo Fishing Latvija. Sacensības atbalsta Copes Lietas, SportfishingLive, Makšķerēšanas Karte, Latvijas Lauku Konsultāciju un Izglītības Centrs, Jaunciema Osta un Lielais Loms.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager