Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Jaunumi | 2.jūlijs 2022, 00:16 | Komentēt | 1739 skatījumi

Nesalaužamie riņķi

Kuram no mums gan nav gadījies savam iecienītākajam kātam salauzt vai salocīt kādu gredzenu? Visbiežāk tas notiek pašā nepiemērotākajā brīdī. REC Recoil Titanflex gredzeni ir jaunums, kas šo bēdu novērš uz visiem laikiem. Tie lokās visos virzienos tā, it kā būtu no gumijas. Tie ir izgatavoti no īpaša, sevišķi izturīga tērauda un niķeļa–titāna sakausējuma. Šim tēraudam ir tā sauktā formas atmiņa, tāpēc pēc deformācijas tas vienmēr atgriežas sākotnējā stāvoklī. No šī materiāla izgatavotie gredzeni, protams, ir nerūsējoši.

Produkts ir salīdzinoši jauns, tāpēc reti kurš ražotājs ir jau iekļāvis savā sortimentā kātus, kas būtu aprīkoti ar šādiem gredzeniem. Labā ziņa ir tā, ka mēs katrs varam tādus iegādāties un jebkuru kātu aprīkot pēc saviem ieskatiem. Gredzeniem ir dažādi izmēri un formas. Jāpiebilst, ka gredzens lokās arī stiprinājuma vietā ar kātu. Būtībā tas lokās līdz ar kātu, kas nozīmē vienmērīgāk sadalītu slodzi pa visu kāta garumu. Tas ir būtiski, izvadot spēcīgu trofejas izmēra zivi, jo ļauj kātam izturēt lielāku slodzi. Tāpat tas nāks tikai par labu iemetiena jaudai.

Cerecoil ir visjaunākais augstāko tehnoloģiju sasniegums gredzenu jomā, un to piedāvā REC Components. Šajā gadījumā ir apvienots Titanflex materiāla lokanums ar cirkonija keramisko iekšējo gredzenu. Šis materiāls ir izvēlēts, pateicoties tā milzīgajai izturībai pret bojājumiem un traumām. Parastie keramiskie gredzeni turas metāla kājā ar epoksīda stiprinājumu, kas ekstrēmos apstākļos mēdz beigties ar gredzena izkrišanu vai izlūšanu, savukārt Cerecoil titāna–niķeļa sakausējums kājā turas tīri mehāniski. Turklāt šie gredzeni ir ļoti slīdīgi un klusi iemetienā.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager