Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Inventārs | 4.oktobris 2023, 23:37 | Komentēt | 777 skatījumi

Lunkerhunt ņammas

Kanādā, Toronto, bāzētais makšķerēšanas inventāra ražotājs Lunkerhunt nebeidz mūs pārsteigt ar interesantiem un līdz šim nekur neredzētiem mānekļiem. Šiem izcili radošajiem vīriem bizness aizsākās 2008. gadā ar debiju starptautiskajā copes inventāra izstādē ICAST, kurā uzreiz tika iegūta New Product Showcase balva. Kopš tā laika šīs balvas iegūšana par izcili inovatīviem produktiem šim uzņēmumam kļuvusi jau gandrīz par tradīciju.

Arī šī gada izstādē, kas notiks Orlando, tiks demonstrēti pāris jauni cietie mānekļi – Glitch savienoto krenkbeitu un Swing Spoon hibrīdo spinerbeita un pretzāļu šūpiņa kombināciju. Kamēr šīs un vēl dažas citas interesantas novitātes vēl tikai pošas prezentācijai izstādē, apskati dažus mānekļus, kas jau ir nopērkami Lunkerhunt interneta veikalā.

Impact Turbine Buzzbait ir virsmas māneklis, kas ārdās un šļakstās tā, ka spēj uzmodināt pat mirušu plēsoņu. Tajā ir apvienoti ūdens virsmu šķeļoši asmeņi, pulsējoši svārciņi un augstas kvalitātes āķis.

Lunkerhunt Flutter Jig mānekļi ir paredzēti copei gan jūrā, gan saldūdenī. Tiem ir unikāls UV pārklājums, kas palīdz zivīm vizuāli vieglāk atrast mānekli dažādos zemūdens redzamības apstākļos.

Lunkerhunt Flutter Jigs ir unikāla nesimetriska konusveida forma, kas liek tiem grimstot bezgala garšīgi kustēties. Divi grezni izpušķotie āķi vilinoši plivinās ūdenī, liekot māneklim atdarināt mirstošu vai ievainotu ēsmas zivtiņu. Animācija ar šādu mānekli iespējama visdažādākā – gan tradicionālā džiga tehnika dažādos horizontos, gan vienmērīga ietīšana, gan arī vertikālā džigošana. Māneklis pieejams dažādos izmēros un neskaitāmās krāsu kombinācijās.

True Spin. Ķerot dziļā ūdenī un lielā straumē, šis māneklis spēj sarūpēt neaizmirstamas copes. Jo īpaši kombinācijā ar moderno elektroniku, kas ļauj atrast zivi un piemest mānekli tai degungalā. Arī šim tiek piedāvāti neskaitāmi krāsu savienojumi, ko piemeklēt atbilstoši ūdenī mītošai barības zivij. Mānekļa garums – 1,75 collas, svars – 13/16 unces jeb 23 grami.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 0 no 5
(Nav balsu) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager