Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Aktuāli | 17.oktobris 2023, 17:20 | Komentēt | 1208 skatījumi

Klāt jaunās Copes Lietas

Šajā numurā Mārtiņš Babris salika pa plauktiņiem tās lietas, kas būtu jāzina katram par makšķerauklām - monofilajām, pītajām, un visām to modernajām vairācijām. šobrīd apmaldīties auklu džungļos ir patiešām viegli un šāds enciklopēdisks pārskats būs ļoti noderīgs.

Vēl šomēnes atskatīsimies un Latvijas čempionāta spiningošanā no laivas sezonu un noskaidrosim, kas sportistiem patīk labāk - klasiskā mētāšana vai cope ar grozīkļiem un dzīvajām tehnoloģijām. Tikmēr Normunds Grabovskis ar daudz vienkāršākiem rīkiem prot tikt pie krietni iespaidīgākiem lomiem nekā viens otrs sportists - un šoreiz liekot lietā grūbas, prosu un zirņus. Jurim Bogdanovičam gan pieklājīga loma savilkšanai pietiek vien ar pāris slepeniem mānekļiem, kurus peldināt ne mazāk slepenajā Bifeļu līcī. No turienes episka reportāža ar ālantmaizīšu piegaršu.

Karpiniekiem šomēnes obligātā lasāmviela - par jaunākajiem paņēmieniem copē ar zigrigu, kādus izdevās nospiegot no vadošajiem pasaules karpu makšķerniekiem. Vēl šomēnes žurnālā visnotaļ nopietns apcerējums par to, kam piemērotākas stiklašķiedras un kam - alumīnija laivas, bet mazo upju matadoriem - atskats uz šī gada sapalu un foreļu sezonu Jāņa Ti izpildījumā. Izrādās, mūsu upēs lielo foreļu ir pulka vairāk nekā kādam varētu likties. Gardēžiem šoreiz zupa no vienkāršiem ķīšiem, bet brīvā laika aizpildīšanai un vērtīgu balvu nopelnīšanai - spirāles mīkla.

Žurnālu Copes Lietas iegādāties var visās lielākajās preses tirdzniecības vietās, bet digitālā formā jaunāko un visus iepriekšējos numurus var lasīt AppStore un GooglePlay atrodamās aplikācijās.

Tomēr visizdevīgāk Copes Lietas ir abonēt. Apmeklējot vietni www.abonesana.lv tikai līdz oktobra beigām ir iespējams abonēt Copes Lietas par viszemāko cenu - tikai 27.98 eiro uz gadu, par 12 žurnāla numuriem. Bez tam katrs abonētājs jau janvārī saņems īpašo Copes Lietu sienas kalendāru un Copes Lietu atlaižu karti, kas nodrošinās atlaides lielākajos makšķerlietu veikalos. Bez tam, visi Copes Lietu abonētāji piedalās Lielajā Abonēšanas Loterijā, kurā šogad var laimēt Estravel dāvanu karti ceļojumam 1000 eiro vērtībā, piepūšamo copes laivu ar alumīnija grīdu no Laivu Nama, laivas benzīna motoru Suzuki, siltu kombinezonu Norfin, dāvanu karti veikalos Copes Nams un daudz citu vērtīgu balvu.

Neatliec uz vēlāku, noformē savu žurnāla abonementu 2024. gadam jau tūlīt!

www.abonesana.lv

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 0 no 5
(Nav balsu) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager