Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Inventārs | 31.oktobris 2023, 14:15 | 1 komentārs | 1532 skatījumi

Eiropā ienāk amerikāņu atraktori

PRO-Cure ir atraktori, kas Amerikā jau ieguvuši atzinību, un turpmāk tie būs pieejami arī Rietumeiropā, kā arī Somijā un Ukrainā. Tas noticis, pateicoties mums jau zināmajam zīmolam Sakura, kas ietilpst SERT portfelī.

To, kurus tieši aromātus tirgot, izvēlējušies franču produktu menedžeri. Kā saka viens no viņiem – Frenks Rosmans, tie ir smalkākie aromāti pasaulē, kas ražoti tikai un vienīgi no svaigas zivju barības, un tajos nav nekā mākslīga.

PRO-Cure savus produktus piedāvā jau vairāk nekā 30 gadus. Kompānija izmanto ekskluzīvu bioloģiskās sadalīšanās formulu, kas nodrošina lēnu un pakāpenisku smaržas izplatīšanos ūdenī. Turklāt tas notiek gan saldūdenī, gan sāļā jūras ūdenī. Efekts, ko sniedz šī formula, daudzkārt pārsniedz to, kādu var panākt ar ķīmiskajās laboratorijās sintezētiem atraktoriem.

PRO-Cure atraktori ir paredzēti uzklāšanai uz mīkstajiem mānekļiem, copējot plēsīgās zivis. Atšķirībā no citām mums jau zināmām ēdamgumijām šajā gadījumā māneklis nav piesūcināts ar atraktoru, šī biezā želeja tiek uzklāta uz virsmas tieši pirms copes. To var klāt arī uz cietajiem mānekļiem, piemēram, vobleriem. Tiesa, tad atraktora darbības laiks tomēr ir īsāks, jo pie cietas virsmas želeja tik cieši nepielīp.

Tas, cik ļoti atraktors uz mānekļa ietekmē copi, visvairāk ir atkarīgs no mērķa zivs. Piemēram – sams vai forele. Pirmie kā vienu no maņām medījot izmanto smaržu, savukārt otrās paļaujas tikai uz redzi un vibrāciju ūdenī. Arī šī iemesla dēļ efekts nebūs tik jūtams, ja kombinēsi atraktoru ar cietajiem mānekļiem, kuru trumpis ir vizuālais un vibrācijas efekts. Toties lēni animētam mīkstajam māneklim šāds simtprocentīgi dabisks aromāts būs labs palīgs.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 0 no 5
(Nav balsu) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[1] Komentāri | dilst | aug
 
BAigars

Tad jau 2metrīgo samu izslānītājiem pie panoptiķiem nāks klāt vēlviens bonuss, lai iznīcinātu mūsu ūdeņus pilnībā.

31.okt Atbildēt | Ziņot 1
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager