Lielupes līdaka 2023

Laiks

14.10.2023

Vieta

Pulcēšanās vieta un reģistrācija: Dalībnieku pulcēšanās un reģistrācija notiks Jelgavas novadā, Valgundes pagastā, “Vītoliņi” no plkst. 08:00.

Organizators

Makšķerēšanas sporta klubs „Lielupes brekši” sadarbībā ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestādi „Sporta servisa centrs”. Sacensību galvenais tiesnesis Juris Kaminskis (tel. 29196004)

Sacensību veids

spiningošana no laivām

Apraksts

Makšķerēšanas sacensības “Lielupes līdaka” notiks Vītoliņos Lai iesaistītu iedzīvotājus tautas sporta aktivitātēs, 14. oktobrī notiks Jelgavas atklātās sacensības makšķerēšanā no laivām “Lielupes līdaka 2023”. Ņemot vērā to, ka Pilssalas ielā Jelgavā notiek būvdarbi un piekļūt slipiem nav iespējams, šogad mainīta sacensību norises vieta – pulcēšanās vieta būs Jelgavas novada Valgundes pagasta Vītoliņos. Sacensības sāksies 14. oktobrī pulksten 9:00, pulcēšanās – no pulksten 8:00. Dalībnieki startēs open grupā, nedalot pēc vecuma vai dzimuma, laivā var būt viens vai divi (vienam jābūt pilngadīgam) dalībnieki. Dalības maksa būs 10 eiro no katra dalībnieka. Dalības maksa jāiemaksā organizatoriem skaidrā naudā sacensību dienā pirms sacensībām. Dalībnieki makšķerēs, spiningojot vai velcējot. Aizliegts izmantot “Panoptix LiveScope” ierīci. Turpinot pēdējos gados ieviestās izmaiņas, arī šogad zivis tiks nevis svērtas, bet mērītas. Lomā tiks ieskaitītas trīs līdakas, sākot no 50 centimetriem, trīs zandarti, sākot no 45 centimetriem, un pieci asari, sākot no 25 centimetriem. Dalībniekiem noķertās zivis būs jānomēra un jānofotografē, kā arī jāuzņem video, kas apliecina zivs ielaišanu atpakaļ upē. Foto, kurā ir redzams loms, un video, kurā redzama zivs ielaišana atpakaļ ūdenī, būs jāsūta WhatsApp sacensību galvenajam tiesnesim Jurim Kaminskim uz tālruņa numuru 29196004. Jāpiebilst, ka sacensības notiks saskaņā ar Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumiem un Noteikumiem par kuģošanas līdzekļu satiksmi iekšējos ūdeņos. Līdz ar to sacensību dalībniekiem būs jāuzrāda derīga makšķerēšanas atļauja. Sacensības ilgs līdz pulksten 14:00. Uzvarētāji tiks noteikti pēc kopējā loma “garuma”. Uzvarētājs saņems dāvanu karti 500 eiro vērtībā, 2. vietas ieguvējs – 300 eiro vērtībā, 3. vietas ieguvējs – 200 eiro vērtībā. Speciāla balva paredzēta dalībniekam, kurš būs noķēris lielāko līdaku. Sacensības rīko makšķerēšanas sporta klubs “Lielupes brekši” sadarbībā ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestādi “Sporta servisa centrs”. Foto: Jelgavas Sporta servisa centrs

Pielikumi

Bildes un cita papildus informācija

Nav pievienotas papildus informācijas.

Apmeklētāji

[1] Komentāri | dilst | aug
 
Jon-Hill

Gribējās zināt: *no, līdz*, lai saprastu, kur nebraukt !

29.sep Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager