Jelgavas atklātās sacensības makšķerēšanā no laivām "Lielupes līdaka 2010"

Laiks

09.10.2010

Vieta

Jelgavā, Lielupē (aiz airēšanas bāzes Pils salā)

Organizators

Jelgavas pilsētas Sporta servisa centrs

Sacensību veids

Komandu/individuālās sacensības

Apraksts

Pulcēšanās un dalībnieku reģistrācija 9.oktobrī 08:30 – 09:00 Jelgavā, airēšanas bāzē Pils salā.
Sacensībās piedalās makšķernieku komandas (laivā 2 sportisti). Sacensībās var piedalīties arī individuālā konkurencē (laivā 1 sportists). Laivā obligāti jāatrodas vienam pilngadīgam dalībniekam. Dalībnieki netiek dalīti vecuma vai dzimumu grupās. Dalības maksas nav.

Rezultāti
Sacensībās piedalījās dalībnieki gan no Jelgavas un Jelgavas novada, gan Rīgas un Rīgas rajona, bet lielāko ceļu mēroja limbažnieki. Makšķernieki uz starta izgāja pulksten 9 no rīta, bet finišēja pēc septiņām stundām, pēcpusdienā. Tie, kam galīgi neveicās vai apnika, mājās devās ātrāk. Maksimālais zivju skaits, kas tika vērtētas, ir piecas, bet daudziem loms bija viena, divas, trīs zivis.

Individuālajā ieskaitē deviņu dalībnieku konkurencē «vislielāko» līdaku izvilka Nikolajs Musorins – 5,2 kilogrami. Otrā vieta Vladimiram Geidānam, kura izvilktās trīs zivis kopā svēra 3,6 kilogrami. Trešā vieta Visvaldim Danenbergam ar 700 gramu smagu līdaku. Lai gan viņa loms nebija pārāk liels, ar to pietika, lai individuālajā ieskaitē izcīnītu trešo vietu.

Komandu konkurencē sacensībās piedalījās 21 ekipāža. Lielāko lomu izvilka Aleksandra Sredņakova un Aleksandra Gladiļščikova komanda – viņiem 4,750 kilogrami. Otrie – Juris Rešetilo un Jānis Bolmanis ar 3,650 kilogramus lielu lomu. Trešie – Jānis Vilce un Anatolijs Kačnovs (2,750 kilogrami). Gandarījuma balvu saņēma Maksims Voroņeckis un Aleksejs Pitkēvičs, kuru loms bija tikai par 50 gramiem vieglāks nekā trešās vietas ieguvējiem.

Pielikumi

Bildes un cita papildus informācija

Apmeklētāji

[5] Komentāri | dilst | aug
 
martins Nereģistrēts :

laivu uz vietas vares dabut? un ja ja tad cik maksa?

26.09.10 Atbildēt | Ziņot 0
tiesnesis Nereģistrēts :

Cik uziet,tikai zāģīti paņem līdz...

02.10.10 Atbildēt | Ziņot 0
daks
daks :

tiesnesi ziepēs.

02.10.10 Atbildēt | Ziņot 0
vovaans Nereģistrēts :

(Sacensību dalībnieks ir tiesīgs makšķerēt tikai sacensībām ierādītajā teritorijā).Sveicināti,būs izloze vai kautkā sāvādāk tiks sadalītas spiningošanas vietas?Vai velcēt arī varēs?Paldies

03.10.10 Atbildēt | Ziņot 0
žūrijs Nereģistrēts :

Katram tiks iedal'ti 50 metri ,nu un kas nu būs,tas būs.

08.10.10 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager