Meņģelē Mazā ezera lielā zivs 2016

Laiks

13.08.2016

Vieta

Zvanu ezers; Lejas ezers - skat Nolikumu Dalībnieku reģistrācija un sektoru izloze - 13. augustā plkst. 05:00 pie Meņģeles Tautas nama

Organizators

Sacensības organizē: Meņģeles makšķernieku biedrība (MMB)

Sacensību veids

Atklātās sacensības

Apraksts

Sacensību sākums 06:00, beigas 10:00. Makšķerēšanas laiks – četras stundas. Makšķerēšana notiek no krasta izlozētajos sektoros Zvanu ezerā. Nepieciešamības gadījumā atsevišķi sektori var tikt noteikti arī Lejas ezerā. Sacensību galvenais tiesnesis: Aivars Jānis Bramanis. Sacensību tiesneši: MMB biedri. Pieteikumi: Pieteikumus iesūtīt uz e-pastu aivarsbramanis@gmail.com vai pa telefonu 29414616 līdz š.g. 3. augustam.

Pielikumi

Bildes un cita papildus informācija

Nav pievienotas papildus informācijas.

Apmeklētāji

[2] Komentāri | dilst | aug
 
badapiicka

Kāds kaut ko zina par šo ezeru? Kādi tur apstākļi, dziļumi, grunts, zivis? Neko internetā nevaru sakarīgu atrast

15.07.16 Atbildēt | Ziņot 0
meldrs

Ezeri ir mākslīgi uzpludinājumi (Zvanu ezers no 1886.gada, Lejas ezers pag.gs.80.gadu vidus). Platība katram ap 5 ha, vid. dziļums 2 - 2,5 m, grunts vairāk dūņaina, bet ne pārāk biezā slānī.. Zivis:asari, līdakas, plauži, līņi, karūsas, raudas, ruduļi, pēdējos gados ielaistas karpas, spoguļkarpas, amūri. Zivju daudz, reizēm samērā kaprīzas, bet ar nelielu meistarību bez loma nepaliks. Problēma ir samērā lielais aizaugums, bet uz sacensībām sektori tiks maksimāli attīrīti.

18.07.16 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager