Viss kas no Buma !

Bori- naži -cope -drope Viss ko sirds vēlas
Bums, paldies par jauniem asmenjiem zaljajam borim (kas attēlā). borē tiešām viegli un bez lielas piepūles!!!
28.februāris 2011, 08:19 | links
 
Pašlaik tapšanas stadijā ir 3 mm pus apaļie naži ar lēzenāku leņķi priekš 130 mm boriem no tērauda G65 Atļāvos taisīt plānākus ,jo tērauds ir ciets un vijīgs /atspertērauds/-nebaidās no lūzumiem un zobu tur labi No šis markas top arī Morai Sand Protection naži/eksperimentālā partija 4 naži -provei /Tests būs žostkijs Uz ledus tiks izbērta grants un tad borēts.Cerams ,ka nofilmēšu un ielikšu You tubē
28.februāris 2011, 07:36 | links
 
Šodien noprovēju jaunos nažus MADE IN BUMS , nu tā tik ir manta , mans krievs nekad tā nav dziedājis , diez vai mori un rapalnieki griež labāk , tā kā sviestā , un galvenais tik klusi un tik viegli , ne viss urbj , bet spēlējies , jā būtu vajadzība , mierīgi 200 caurumus neatejot no kases varētu izurbt .
Bumsi , MILZĪGS PALDIES !!!
27.februāris 2011, 23:12 | links
 
Reņģe marinādē

Nogriež galvas astes iztīra iekšas ,nedaudz apsāla Reņģes apviļā miltos olā un
Cep no abām pusēm Izceptas atdzesē. Aukstas.
Marināde
Aukstā ūdenī 0.5 litr. Ieber 1 tējkaroti cukura ,nedaudz sāls /pēc garšas/ 2 lielus sīpolus sagriež ripās un ieber marinādē Pievieno 5-10 gab smaržīgos piparus
5-10 gab melnos piparus. 1-2 lauru lapas.
Liek visu uz uguns ,kad marināde sāk vārīties to no uguns noņem pēc 2-3 min
Pielej 1 tējkaroti etiķa esences..Atdzesē un pārlej reņģes ar aukstu marinādi.
Ja procesu grib paātrināt reņģes pārlej ar karstu marinādi.


Reņģe želejā

Reņģēm nogriež galvu pārgriež pa muguru un izvelk asaku Ja vēlas drusku uzsmērē sinepes , apsāla .Abas pusītes saliek kopā apvārta miltos un cep eļļā .Atdzesē aukstas.

Želeja
1. Uz 200 gr ūdens ņem 2 tējkarotes želantīna./iepriekš izmērcē/ pievieno ½ sīpolu ,piparus sāli ,nedaudz cukuru.
2. Ūdeni ar sīpoliem un garšvielām uzvāra .Pēc tam apmēram 2-3 min pievieno izkausēto želantīnu ,mazliet pielej etiķa esenci apmēram ½ tējkarotes
3. Atdzesē un līdz ko sāk recēt lej virsū izceptajām reņģēm
Vislabāk reņģes ievietot mazos un lēzenos traukos un pārliet ar marinādi.
27.februāris 2011, 22:22 | links
 
Pašlaik ķerot vimbas iesaku ļoti labu pagatavošanas recepti Iesaku pamēģiniet:
Vimbai breksim
: 250 gr. ūdens, 2,5 ēdamkarotes sāks (rupjā) , 2,5 karotes. cukurs, 1 ēdamkarote etiķis 9% , sīpoli (griezti rinķos), dilles,koreandrs./var arī melno piparu ,bet tas pēc gaumes/ Izgriežam fileju , jāsagriež gareniski šurās sloksnēs Un liekam kastrolī . Uzlejam marinādi uz zivs , ja marinādes nepietiek ,gatavojam vēl tādās pašās proporcijās /marinādei jānosedz zivju gabaliņi .Zivi no aukšas nedaudz noslogojam .Ar visu kastroli liekam ledus skapī uz 8 — 10 stundām , Pēc tam aukstā ūdenī zivi nomazgājam no marinādes to veicu 2 — 3 min. Nomazgāto zivi liekam stikla burkā , un aplejam ar eļļu .Pēc 1 stundas var likt uz galda un mieloties
27.februāris 2011, 22:19 | links
 
Salmo bodē Spice home cena ap 3 ls bleķinieces- daudz Manas ir kapara un cilindriskas 1 provei varu iešķiebt :DD
27.februāris 2011, 19:40 | links
 
Bum kur barotavas?
27.februāris 2011, 16:45 | links
 
Ienākusi infa ,ka labus stinču lomus vakar savilkuši Lielupē pretī vecajam CPK Ja tā ir patiesība tad stinču gaita uz nārsta vietām ir fenomenāla un bez liekas aizkavēšanās parastajās viņu pulcēšanās vietās
27.februāris 2011, 15:38 | links
 
Ar cenu :D Vieni bija it kā saldūdenim otri visam pārējam
27.februāris 2011, 15:18 | links
 
makskeresana-piederumi/ziemai/ledus-urbj

Jautājums? Ar ko tad sarkanais atšķirās no zilā! Apgaismo:)))
i
27.februāris 2011, 10:58 | links
 
Shis patiesham labs :D
27.februāris 2011, 10:49 | links
 
:D :D :D
27.februāris 2011, 10:48 | links
 
Zvēri mežā sadomāja sev ieviest jaunu valodu-lai cilvēki tos nesaprastu Lieta sekojoša -pirms katra zvēra vārda nu bija jālieto piedēklis PI Piemēra pilauva ,pizilonis ,pizirgs Visi bija apmierināti izņemot peli Tā skaļi protestēja un negribēja piekāpties jaunievedumam
Radušos situāciju centās atrisināt pilācis viņš teica :
-pele ! vai kā tur tevi tagad sauc ? Dodu Tev 1 dienu laika Un ja atradīsi vēl vienu kustoni kuram šis jaunievedums nepatikas ,jūsu vārdiem tos nepielietosim ;)
ja ne - vārdi būs kā visiem ar PI
Pele laimīgs aizskrēja meklēt domu biedru kuru šis jauninājums neapmierinātu -tā pat ,kā viņu Taču krustu šķersu izskrējies un nevienu neatradis -sadomāja iet uz upi slīcināties.Jau akmeni uz kakla uzlicis un sagatavojies lēcienam ieraudzīja ,ka iznirst sams
Sams teica :-Pele neuztraucies Tu esi atradis otru kuram piedēklis Pi ir ļoti nevēlams Tā nu palika šie abi kustoņi bez piedēkļa PI :DDDDDD
27.februāris 2011, 10:41 | links
 
:)
27.februāris 2011, 02:20 | links
 
Ņem par labu Piebilde tiem kuri Mora 130 Mora Ice 125 sfēriskos un taisnos nažu bija asinājuši pagājušo gada decembrī un šogad līdz 15 janvārim Ja ir problēmas ar borēšanu Varat atnest nažus uztrīšu neņemot samaksu/savus trītos pazīstu :DD/ Kļūme varēja rasties nepareizi iestādot leņķus -darba galda pilnveidošanas rezultātā.No 15 janvāra kļūme ir novērsta :))
Lai labi borējās :DD
26.februāris 2011, 23:47 | links
 
Sapratu! Vēlreiz tev paldies par bora atdzīvināšanu:)))
26.februāris 2011, 23:28 | links
 
es shodien divreiz ieurbu smiltiis upee,bet moris spiraalen urbj ka urbis;)
26.februāris 2011, 23:26 | links
 
Rapala un tikai 115 pārbaudīta vērtība Viegli sariktējama Nav tik kaprīza kā 135 par 155 vispār neteikšu neko.
26.februāris 2011, 23:22 | links
 
Ko saki par rapalu, skatos bildē pamanāma, nākamgad taisos paņemt mazo izmēru, ko ieteiksi?
26.februāris 2011, 22:58 | links
 
Ja sarēķina izdevumus tad noteikti :DD
26.februāris 2011, 22:23 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager