Zandartu cope

Gint, malacis ! Brauc tik katru dienu. Kad sāks ņemt, dod ziņu :) Vispār es tādus sīkuļus (zandartus) nekad tur neesmu ķēris. Man pat šogad ir bijis nedaudz lielāks par plaukstu. Redz, visi lielie ir Ķīsezerā, pie Zivnieka :)
12.jūlijs 2011, 20:51 | links
 
Kola , tā tas ir , es vakar vakarā atkal biju un atkal nekā , un neredzēju ne vienu , kuram kas būtu bijis , tos zivju barus , ko rāda eholots , droši vien ir brekši , bet parasti brekšu baram seko zanderi .
12.jūlijs 2011, 20:33 | links
 
Gint, tur pašlaik nevienam nekas neņem. LPR forumā arī pilnīgs klusums, kaut pāris nedēļas atpakaļ tādus zanderus vilka no laivas :) Žēl, ka eholots nenosaka sugas, Gint :)
12.jūlijs 2011, 20:17 | links
 
vīri, pastāstiet labākos veidus kā "iesmelt" dzīvās vislabāk?! teikšu kā ir, čakarēties ar makšķeri īsti negribētos...
12.jūlijs 2011, 20:08 | links
 
..par Daugavu...Domaaju - Mārupes effekts,,,Lielupi un Buļļupi savulaik neatgadinaa...
Mož kāds uzraksta, kas eholotaa??????
10.jūlijs 2011, 22:47 | links
 
FRENKIJ TU TACU ESI BADA!!!!!!ATRADIS AR KO ZIMETIES!!!!!!!!!!!!!!
BUTU PARIS GADUS PAGAIDIJIS LAI IEDZIVOJAS-IZNARSTO UN TAD VILKTU ARI LIELAKUS!
UN NAHUJ TU VISPAR REKLAME PLAUDI.....
10.jūlijs 2011, 21:10 | links
 
Kola , es vakar gan ap Tavām vietām krāmējos , gan uz augšu aizlaidu ne tik tālu , gan vēlāk vēl uz augšu diezgan tālu , un visur nekā , kaut eholots zivis rāda , vietām pat ļoti lielā koncentrācijā .
10.jūlijs 2011, 12:14 | links
 
Es vakar trīs stundu laika ar labu barošanu nevarēju noķert Rīgā nevienu balto zivteli. Tāpēc zandarts neķeras, šim arī nav ko ēst. Būs aizgājis līdzi baltajām.
10.jūlijs 2011, 12:00 | links
 
DDDDDDDDDDDDDDDDD
Vakar paliku jāņos , šodien ceru ka jaņos vairs nepalikšu .
10.jūlijs 2011, 11:35 | links
 
Jeb tomēr jaņos. :)
10.jūlijs 2011, 11:32 | links
 
Vakar ar zanderu Rīgā bija pavisām švaki , paliku jāņos .
10.jūlijs 2011, 11:29 | links
 
Beidzot pie mums Plaužu ezerā ir sākuši ņemt zandarti. Ņem uz mailēm. Aivakar no rīta- 56cm garš , vakarvakarā - 50 cm.Vēl paņēma kaukas liels, gāja kā pats nelabais, bet tā līdz ūdens virsmai nedabūju -norāvās. Tā arī neuzzināju,-kas?
10.jūlijs 2011, 10:14 | links
 
Atvainojos! Neesmu vēlējies nevienu šai forumā aizskart. Tas arī nekam labumu nedos. Ir doma uzstādīt pie iebrauktuves Varkalī palielu plakātu ar norādi, cik ilgā laikā dabā sadalās dažādi atkritumi- platsika, stikls, papīrs, cigarešu paciņas utt.
Metāla kājas jau pasūtītas gatavas. vajadzīgs pats plakāts, betona java nostiprinašanai un transports. No Jūrmalas Domes gan var dabūt par to pa rīkli, bet saskaņošana ilgtu līdz pavasarim utt.
Ja kāds vēlas piedalīties rakstiet privat.
9.jūlijs 2011, 09:29 | links
 
Pilnīgi piekrītu Akellam , esmu redzējis kā latvieši atstāj aiz sevis atkritumu kaudzi , bet krievi aiz sevis novāc , esmu redzējis arī otrādi , tautībai te nav nozīmes , vaina ir audzināšanā .
8.jūlijs 2011, 16:07 | links
 
Sazans, dirst pie upes navajg - tas ir skaidrs..
bet par parējo - nav tev taisnības..nu nav
tfu, pat pretīgi
8.jūlijs 2011, 15:57 | links
 
Cīņa ar vējdzirnavām. Reiz kāds cilvēks par savu naudu noorganizēja Varkaļa kanāla tīrīšanu kilometra garumā. Izveda Lielo atkritumu mašīnu ar sapresētiem atkritumu maisiem PILNU! Kas tik tur nebija savācams..psc. Pēc gada piebraucu un atkritumu daudzums bija tik pieaudzis- viņi tak domā, ka re...mēs te atstājām tādus kalnus, bet skat kā palu straume visu aizmēzusi! :D
Apstaigāju visus copmaņus tai dienā...tur ap 80% krievvalodīgie un visi zvēr, ka atkritumus ņemot sevi līdzi..ko gan nevarēja redzēt..visu met sev aiz muguras. Bet tagad jau tādi laiki, ka jābūt politkorektam. Cigāni ir romi..žīdi ebreji un cūkas ir latvijas iedzīvotāji, pilsonības pretendenti vai tamlīdzīgi... :D
Ko var gribēt- krievijas sadzas atkritumus met tiesi ai majas loga pat neaprokot- pabrauciet ar vilcienu Riga-Moskva un parēciet! ;)
Kautkur Zandartu tēma noklīda...
Jā kas ar Zanderiem..tie Ķīsī no jūras ejot pa naktīm??
8.jūlijs 2011, 15:42 | links
 
Parēķiniet % - tuāli,un tad mēģiniet kādu tautu noniecināt,vai kkā tā.
8.jūlijs 2011, 12:39 | links
 
Sivēni ir atrodami visās tautās!Kādai lielāks metiens,kādai mazāks!
;)
8.jūlijs 2011, 12:10 | links
 
Viss sākās no audzināšanas!!!

Bet,ceru ka nevienu neaizvainošu,bet krievi ir vislielākie cūkas!!!
8.jūlijs 2011, 12:01 | links
 
es ar biju ķīsī ar grunteni sēdēju.,kad vilku ārā kas tik tur nebija pieāķējies pie āķā..pat celtnieku ķiveri izvilku..apkārt itkā skaisti.,bet kad ielūkojas niedrēs.,ārprāc..!pretīgi kļuva no šādas cilvēku rīcības..līdz ezeram tās pudeles un visi iepakojumi tika atnesti pilni.,to var izdarīt.,bet kapēc tad neaiznest prom tos tukšus ..viņi tač jau vairs nesver tik daudz kā turp nesot..cūcība augstākajā pakāpē..pēc tam tač pašam pretīgi tai cūkkūtī atpūsties.,vai tiešām viņus tas netraucē..tač nevar dirst tur kur Tu ēd..
Man bija līdzi somā viens lielais miskastes maiss .,nolēmu mazliet uzkopt savu copes vietiņu.,salasiju cik maisā līda..,tīri vai cilvēciga vietiņa sāka izskatīties..
Kad aizbraucu uz savu vietiņu nakamajā reizē-šoks..,ne par mata tiesu neizskatijās tur lābāk.,ka pirms es savācu.,atkal cūkas.,atvainojos par izteicienu..,-PIEDIRSUŠI! nu kā tā var darīt..!?
8.jūlijs 2011, 11:58 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager