Inspektori

Malikis2011.
Tāpēc lai noteiktu kārtību un kontrolētu. Bez saistošajiem tas nav iespējams. Pasvaldības jau rīt varētu ieviest to ko piedāvā Nazis. Tikai jautājums kāpēc tam tērēt budžeta līdzekļus?

Ja vadāmies pēc Civillikuma, rīt es varētu nopludināt daļu no Titurgas un Baložiem.
Sanāk pašvaldību rīkojumi par spirtotā pārdošanu līdz 22 arī tikai ierobežo uzņēmējdarbību.

Augstākie likumi bieži nenosaka kārtību kādā tur iekļautās normas realizējamas ... lieta: mantotā pašumā bez sakaņošanas ar īpašnieku dzīvo 3 ģimenes, kad īpašnieks paprasīja istabu, viņu pasūtīja rupjiem vārdiem tālāk, pavasarī būs tiesa, tie kas nolaiduši, sadirsuši visu māju, nolietojuši visu ko var nolietot ... savā paskaidrojumā tiesai uzrakstīja viņiem saskaņā ar satversmi ir tiesības uz dzīves vietu....
18.septembris 2011, 15:30 | links
 
pekausi- Makšķerēt Latvijas Republikas ūdeņos ir tiesības fiziskām personām (turpmāk – makšķernieki), kurām makšķerēšanas laikā ir klāt derīga makšķerēšanas karte, kurā norādīts makšķernieka vārds, uzvārds un personas kods, un dokuments, kas ļauj identificēt personu (vārds, uzvārds un personas kods). Vietās, kur noteikta licencētā makšķerēšana, papildus makšķerēšanas kartei ir nepieciešama licence.
Latvijaa tadus dokumentus atzist vainu pasi vai tiesibas.
18.septembris 2011, 15:00 | links
 
Civillikuma 1102-1127 par ūdeņiem
18.septembris 2011, 14:56 | links
 
Juurasbullis JanKa-k vienkārši nezin ka m-kartē raksta vārdu un uzvārdu,,,,sieviešu,vīriešu,jo droši vien nebija ar to saskāries,,,,
18.septembris 2011, 14:54 | links
 
Zvaigzne palasi civillikumu,zvejniecības likumu tur viss ir .kam pašvaldības saistošie par to kas jau ar lielāku likumu uzrakstīts?
18.septembris 2011, 14:51 | links
 
nazi - pie mums te lv var panemt vateto segu un peldeet arii buus labi :dd bet beernu rinkiits tas ir :d ne nu ko tur ...:d
18.septembris 2011, 14:47 | links
 
Mēs nēsam ASV!
Tur daudzos štatos mašīnai tehnisko arī nav jāietg jo vadītājs pats atbild par tās stāvokli. Pie mums pieraduši, ja nenoķēra tad nevajag. Vai domā, ar mani nekas nenotiks.
Nu pasakiet lūdzu kā var iedomāties paņemt piepušamo bērnu peld riņķi kā glābšanas riņķi!
18.septembris 2011, 14:39 | links
 
Zvaigzn - daudz zini pat kas ir ASV un ko tad te LV centies panakt tacu situaciju apzinies :d
18.septembris 2011, 14:24 | links
 
Tonis, kāpēc tad sen Latvija nav pārpludināta ar lētiem motoriem un iespējams laivām no Zviedrijas?
No Doles salas, par tiem gadījumiem kuriem zinu, šogad jau nozagtas ir divas laivas. Par citām vietām, E.Zvejam nozaga laivu ar visu aprīkojumu, man šķiet tā arī neatrada, vēl bija unikāls gadījums, kad tēvs ar bērniem palika uz salas, vieni kaibalā palika bez laivas un motora, tas ir tie gadījumi par kuriem arī presē bija rakstīts. Man tēva brālim nozaga laivu, draudzenes tēvam pat no laivu garāžas.
Vai demokrātiskā sabiedrībā tā notiek?
18.septembris 2011, 14:24 | links
 
ASV reizi gadā laiva iziet tehnisko apskati. Tas nozīmē, ka atbrauc policija, apskata laivu, vai nav caura, pārbauda vai ir airi, liekšķere, enkurs un peldvestes atbilstoši cilvēku skaitam. Ja atbilst uzlīmē uzlīmi par ko tu samaksā. Ja tev lukturim nav baterijas, tad tev pietiek pateikt ka nopirksi. Attiecībā uz tehnisko apskati, tev nekas nav jāpiesaka, kaut kur jābrauc, vai jādomā. Paši atbrauc. Tas nozīmē, ka valsts nodrišina normālu servisu un ir darījusi visu lai pārliecinātos par to vai tev nav šķēršļu ievērot normas, kas noteiktas attiecībā uz drošību. Ja tu muhļies, uz tehnisko aizņemies vestes, vai uzkati ka tās tev nav vajadzīgas, tā jau ir tava darīšana. Stāvēt katram klāt nav kāda uzdevums.
18.septembris 2011, 14:10 | links
 
kur vēl pasaulē ir jābūt pasei līdz uz copi? pierobeža neskaitās.
ar visādām nesaprotamām prasībām arī izceļamies, tas gan tiek pasniegts skanīgi- sakārtošana!
18.septembris 2011, 13:51 | links
 
kaut kā mēs visu gribam noteikt,ierobežot,....demokrātiskā sabiedrībā jābūt pēc iespējas māzākiem cilvēka izvēles un brīvības ierobežojumiem,galvenais lai ar savu darbību neradītu kaitējumu kādam citam...Zviedrijā ne laivas ,ne motorus nav jāreģistrē.
18.septembris 2011, 13:44 | links
 
Nazi ir cits jautājums, vai šādu nosacījumu var vai nevar ieviest pieņemot saistošos noteikumus? Ja es stradātu pašvaldībā, es noteiktu ka laivām jābūt reģistrētām (lai samazinātu zādzības un zagtas mantas izmantošanu) un noteiktu ar ko aprīkotām tām pašām laivām lai nodrošinātu drošību uz ūdens. + ieviestu pasākumu kas nodrošinātu to lai šī drošība tiktu ievērota.
Bija taču vispirms viena pašvaldība kura aizliedz tirgot šmigu pēc 22, ja kaut ko grib, tad var.
18.septembris 2011, 13:27 | links
 
Bet kurā pašvaldībā ir tāds nosacijums!
18.septembris 2011, 12:29 | links
 
Liepājas ezers ir LM. Neskaitās!
18.septembris 2011, 12:28 | links
 
Liepājas ezerā jābūt obligāti reģistrētai
18.septembris 2011, 10:47 | links
 
Nazi, man šodien slinkums meklēt, visus tos likuma punktus un pantus. Airu laivu reģistrācija nav obligāta, bet iespējama. Iespējama tāpēc, ka pašvaldība ar saistošajiem noteikumem var noteikt ka nevar izmantot nereģistrētas. Pats to labi zini, tāpēc jautājums - pārbaudi manas zināšanas?
18.septembris 2011, 10:42 | links
 
Janka paskatīšos ka es i Janka un būs OK.
Tas dokuments laikam bija domāts kā garantija ka varēs noformēt AP, citu iemeslu neredzu!
18.septembris 2011, 10:36 | links
 
Zvaigzne kurā pašvaldībā ir noteikts ka jāreģistrē laivas?
18.septembris 2011, 10:34 | links
 
Es saprotu, ka pašvaldības jautājumu par reģistrētu un nereģistrētu laivu izmantošanu ar risina ar LM palīdzību ...
18.septembris 2011, 10:14 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager