Inspektori

Tīrākais fufelis,darbības imitācija.Kamēr nav kontroles visa šī darbība ir skaistumam.Pareizi viens komentāros raksta-globālais noziegums,,aizliegts atrasties ūdeņu tuvumā ar rīkiem......Pārkāpuma konstatācija ir viena,tu ķer,vai neķer.Un kur paliek galvenais-tīklu izmantošana iekšējos ūdeņos.Klusums.Gandrīz izskatās,ka sadarbības padome ir doļā,vai arī ir uzstādījums,ko viņa drīkst,ko ne.....Uzreiz pazūd kaudze problēmu-piezveja,metrāža,papildtīkli,marķējumi,uzskaite u.t.t.Piedevām jebkuram skaidrs-ieraudzīji tīklu,zvani-maluzvejniecība.
20.oktobris 2011, 11:36 | links
 
vairi, tas taspats.
20.oktobris 2011, 11:13 | links
 
Vispār loti interesants raksts DELFOS un protams komentāri arī.
20.oktobris 2011, 11:04 | links
 
Man gan negribētos ticēt, ka visi tīkli ir maliķu, varētu būt ka pie oficiālajiem papildus ir ielikti arī papildus. Bet tas nu tā, tās ir manas domas.
20.oktobris 2011, 11:02 | links
 
http://www.delfi.lv/news/national/politics/makskernieku-sadarbibas-padome-rosina-mainit-makskeresanas-noteikumu.d?id=41285939&com=1

Labs komentārs:

zinātājs, 20.10.2011 09:28
Koknesē neeksistē nekādi makšļķerēšanas noteikumi !!!!!Visu gadu ORINOKO kroga rajonā atrodas kilometriem gari tīkli,kurus uzpasē tādi inspektoru k-gi kā,GUDRĪTIS,BERGMANIS un KO.Visu gadu!!!!!!!!!!!Brīvdienas ir tikai lielo palu un ledus iešanas laikā.Ar zivtelēm tiek apgādāti gan Rīgas k-gi gan paziņas.Arī tīklu materiālu piegādā augstāk minētie k-gi.Artelis jau strādā ja nemaldos, gadus 5.Kā minimums.Tā lūk ir šī visatļautība mūsu vALSTĪ.Kādas te vēl izmaiņas makšķ.noteikumos.VIENS LIELS MURGS !!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????


Jautājums, vai Nazis gribētu paņemt pie dziesmas savu amata brāli ?

Protams, komentēt var daudzko, bet nu tāpat vien jau cilvēki nerunā.
20.oktobris 2011, 10:55 | links
 
Vaide, ta pie Sikraga, aiz Kolkas uz Mazirbes pusi. Biju aizbrqaucis ciemos uz Sikragu ciemoties vasara , juras dabu baudiit, piicka sliidz. Karte skatoes,peetu, aiz celja dziljuma daudz visadu purvainu vietu, sliiksnju, tur nezinot vietu celjus domaju nedosos. Vaive ks ir maza upiite skiet uz uzpludinajums.... dodos turp, tas starp celju, juru un veco saucamo "tanku celju kas iet paraleli jurai "cops uz pluinju , bez ipasam ceribam, celja ganriz mala.
Piebrauc dzips, izkapj pats Godmanis ka sapratu ka netalu vinjam maja ) sarunajamies par copi.
Sis stasta ka netalu viets kur tur x iet uz forele,, nekad tuksa meesot, a pie celja sja udeni neesot cops, veci sezot otra purvainakaja gala uz karpam, ari dabuunot.
Uz udeni nak vietejais ragu muzeja ipsnieks kas ierklasejot lauc kadu nelielu naudu par copi, man vinjs negadas. Neko taja udeni nenocopej, bet nav skrobes.
Velakos laikos lasiju ka Godmanis un Co gribeja taja puse izbidit kauc kadu medibu zonas ekskluzivu projektu sev un kauc kadiem ekstra veciem, nekas vinjiem nezidevas, jo man skiet ka ta sir tas lielais rezervaats kas iet lidz Dundagai, ij kur nezinu ka taga, bet PSRS laikos nedrikstej iet un senjot , Sliitere, vot, oga stur esot bijusa izcilas.
Tas no manas atminjas no gada skiet kada 2004-5
11.oktobris 2011, 19:39 | links
 
ziveens. Uzzvani 26513010, vai uzpīkstini atzvanīšu. Šis posms mums īpaši interesē! Mēs-Zivīm Ivars.
11.oktobris 2011, 19:23 | links
 
Vaide atvainojos aiz Kolkas, ta bus preciizaak
11.oktobris 2011, 19:14 | links
 
No mekleetaja saja saita
Aizliegts lieguma laika makskjeret...Vaivē no ietekas Raunā līdz dzirnavu aizsprostam, Līgatnē no grīvas līdz slūžām pie "Anfabrikas" klintīm, Strīķupē.
11.oktobris 2011, 19:13 | links
 
Vaivee ( ja nejaucu tad ir aiz Priekuljiem kas aiz Cesim apm kadi km pieci Raunas virziena , a Vaive ir starp Kolku un Mazirbi ) celja mala ir smuks uzpludinajums laikam agrak ari dzirnavam domats, kur var piebraukt, pastaigaties gar smilsakmens atsegumu, smuki, ka ar copi nezinu, bet izskatas apeteliigi...
Cik atminos tad tad esmu lasijis ka Vaive nedaudz augstak ir tads Latvijas brinums ka bijusas "Davida dzirnavas "
Kads centigs kalps Latvietis enakos laikos par labu kalposanu bija izludzies no kunga strautinju nelielu pec skata nederiga vieta, kungs tam to ari uzdavinajis. Davids bijis ar zelta rokam un gudru galvu kas tur, a es saprotu augsta vieta pie upes uzbuvejis pats dzirnavas, un malis miltus cepuri kuldams.
Par tam dzirnavam ka scelja mala cik atceros tad tas npec neatkariobas cinjam tika uzdavinatas kadam redzamam generalim.
Uz Raunas puses aiz Vaives tek uzGauju Raunis, vasara pavisam necila upiite, iespejams ka ar forele,.
Raunis, tapat ka Smiltenes Abuls ir vienas no loti retajam upem kam vardi ir viriesu dzimte. Feini ir braukt ar velo no Cesim uz Smilteni. Posms Priekulji -Rauna vispar sastav 20 km no trim lieleim pacelumiem un nolaidumiem.
Bet Rauna -Smiltene no viena liela paceluma un nolaidiena, loti smukas vietas, es no Smikltenes ciemiem ja nesteidzos sisejas vieta izvelejos so celju braucot ari ar auto.
11.oktobris 2011, 19:10 | links
 
Ogres upe, topošās Maskavas šosejas tilta apkārtnē, regulāri tiek noslaukta ar tikliem.
Šajās brīvdienās sanāca pastaigāt tur ar spiningu, bet bez ievērojamiem rezultātiem.
Lieta tāda, ka neko lielāku par tīkla aci nenoķēru.
Vai ir arī kāds, kurš uzrauga šo posmu? It sevišķi šajā periodā?
Tīklu atļāvos izcelt un iznīcināt!
11.oktobris 2011, 15:54 | links
 
Nodurtas nebij gan, bet infa ir par to ka jau dūruši! :(
3.oktobris 2011, 18:56 | links
 
Nazis
Vaivē šim bija arī kāda zivs?
3.oktobris 2011, 16:36 | links
 
Tātad ir pastrādāts, 30. septembrī Vaives upē netālu no dzirnavām noķerts dūrējs ar visu žeberkli, puisim problēmas netikai par duršanu bet arī par nodarītajiem zaudējumiem VAA. Aizturēšanas brīdī tika nozaudēta rācija. Labākais bija viņa paskaidrojumā- gāju meklēju zivis lai nodurtu, bet atradu inspektorus! :)))
1. oktobrī Aiviekstes upē Pļaviņas atrasti tīkli, diemžēl nesanāca novaktēt, zivis atbrīvotas tīkli savākti!
2. oktobrī saņēmu informāciju par to ka Gaujā pie carnikavas cemmerē un arī kādi pārkāpēji velk tīklus laukā, momentāli sazinājos ar kolēģiem un tika veikta veiksmīga aizturēšana.

Sakarā ar lašveidīgo sargāšanas laiku ir lūgums makšķerniekiem dodiet ziņu ja redzat pārkāpumu!
3.oktobris 2011, 13:59 | links
 
kamēr tu te tikmēr vīri jau strādā))))
21.septembris 2011, 17:50 | links
 
Vakar naktī Rīga pie Krēmeriem Daugavas ielokā 2 tīkli, diemžēl nepietika laika novaktēt! :( Ķersim nākošreiz!
21.septembris 2011, 17:02 | links
 
ir atrunāts kur un kā sacensības saskaņo!
20.septembris 2011, 11:14 | links
 
Piemēram!!!???
20.septembris 2011, 11:13 | links
 
Nazis, par sacensībām, pirms tam rakstīji pavisam citus vārdus. Bet lai paliek.
20.septembris 2011, 11:12 | links
 
Lūgums visiem par Zemūdens medībām un to tēmu uz blogu, jo nevar divās vietās saprast!! Paldies!!!
20.septembris 2011, 11:06 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager