Vispār juatājums par tēmu!
zinu viens čoms viņus kautkā viltīgi un laikam arii ilgi šmorēja, un tad arī bijā tāda konsistence kaa no kondzerviem. tb vissas asakas kaa skrimšļi. Baigi labi bija. Taadiem sīkiem to zviinju gan chakars kasiit nost. Zupai citreix siikos sametu kaa ir, tik bez zhaunaam un zarnaam, ir ok, bet jātzīst, ka ašuku zipa tomēr nav pati smeķīģākā.
un tā palikusī masa tad jāmet ārā, paliek tikai tas buljons..hmm.
zinu viens čoms viņus kautkā viltīgi un laikam arii ilgi šmorēja, un tad arī bijā tāda konsistence kaa no kondzerviem. tb vissas asakas kaa skrimšļi. Baigi labi bija. Taadiem sīkiem to zviinju gan chakars kasiit nost. Zupai citreix siikos sametu kaa ir, tik bez zhaunaam un zarnaam, ir ok, bet jātzīst, ka ašuku zipa tomēr nav pati smeķīģākā.
un tā palikusī masa tad jāmet ārā, paliek tikai tas buljons..hmm.
21.februāris 2012, 00:40 | links