Daddy , re kur speciāli priekš Tevis sameklēju .
Vislabākais zandarts ir
1.-250 gr ūdens/aukc/
2.-2.5 ēdamkarotes sāls
3.-2,5 karotes cukurs
4.-1 ēdamkarote 9% etiķis
5.-2 vidēji sagriezti sīpoli
Zandartu safilē plānās sloksnēs/laša griezums
pārklāj ar sīpolu -pārlej ar marinādi .Ja marināde pietrūkst atkārto tādās pašās proporcijās Ledusskapī iekšā uz 5-8 stundām Pēc tam izņem ārā zem auksta ūdens visu marinādi noskalo nost un visu pārlej ar eļļu/es to daru ar olīveļļu/Pamēģiniet un zandartus vairs nekad necepsiet un savādākā ceļā nemaitāsiet ...::DD Cepšanai der Zandarta galva uz pusēm pārdalīta un centrālā asaka pēc filēšanas tur gaļas klāt paliek vēl gana
Labu ēstgribu un ne asakas
Vislabākais zandarts ir
1.-250 gr ūdens/aukc/
2.-2.5 ēdamkarotes sāls
3.-2,5 karotes cukurs
4.-1 ēdamkarote 9% etiķis
5.-2 vidēji sagriezti sīpoli
Zandartu safilē plānās sloksnēs/laša griezums
pārklāj ar sīpolu -pārlej ar marinādi .Ja marināde pietrūkst atkārto tādās pašās proporcijās Ledusskapī iekšā uz 5-8 stundām Pēc tam izņem ārā zem auksta ūdens visu marinādi noskalo nost un visu pārlej ar eļļu/es to daru ar olīveļļu/Pamēģiniet un zandartus vairs nekad necepsiet un savādākā ceļā nemaitāsiet ...::DD Cepšanai der Zandarta galva uz pusēm pārdalīta un centrālā asaka pēc filēšanas tur gaļas klāt paliek vēl gana
Labu ēstgribu un ne asakas
3.aprīlis 2012, 17:54 | links