Gauja

bums
Tāds variants bija Ogrē, bet ar vīngliemežiem un vjetnamiešu trikotāžas rūpnīcas darbiniecēm.
Laikam ko sajauci, ne?
15.aprīlis 2012, 23:36 | links
 
toni-SCHENKERs gandriiz kaa cietums(kaa nekaa muitas zona)
15.aprīlis 2012, 23:16 | links
 
Itāli,vai ta cietumā dežūra šodien?:D
15.aprīlis 2012, 23:06 | links
 
vechi atcerieties par upes peerleem, ko razho lielaas gliemes :)

Bums, par vjetnamieshiem laps :) malacom:) paceeli man gariigo pirms apgaitas! :)
15.aprīlis 2012, 22:37 | links
 
Reiz sen, kad bija Slokas CPK stažēties bija atsūtīti vjetnamieši Cik viņi laimīgi bija kad ieraudzīja pilnu upi ar lielajām gliemenēm /biezā perlamutrene/ Viņi lasīja spaiņiem vārija un ēda
Pēc 2-3 dienām visi nodirsušies bija salikti Slokas slimnīcā :DDD Tā ka visa tā fīča ir ūdens tīrībā ,jo gliemene strādā kā filtrs uzkrājot visu drazu savā organismā
15.aprīlis 2012, 22:34 | links
 
bums, es raudas vispaar needu... kas grib lai eed, ja grib lai voblaa taisa kaa tu piemeeram, bet man pofigs! es vispaar zivis saaku ees t tikai aizpeern, kad sanjeemos uztaisiit kuupinaatavu! :) a kjert man patiik visas zivis! arii vakar smuki pavilku uz fiidera raudinjas, un peec copes visas back to the river! :)
15.aprīlis 2012, 22:30 | links
 
braaliit, muuseejaas es pat neesmu iedomaajies gatavot un eest :D a uz aakja uzsparust nevaru sanjemties! tad kad varu, tad nevaru siikaas miidijas atrast! domaaju ka taas bez chaulas daudzas zivis gribees apeest.
15.aprīlis 2012, 22:28 | links
 
Mūsējām nav smaķis . Esmu mēģinājis Gaujas gliemjus ,ezeru - navtā garša kas jūras gliemjiem . Pilnīgi garām. Un copei ar iesaku tikai jūras mīdijas . Viņām ļoti līdzīga smarža kā garnelēm . Ļoti izteikts aromāts un garša . Pagāšgad nočakarējos ar lielajāmGaujas gliemenēm . Gaļa kā trusim nevis gliemezim . Un grūti sagatavot jo jāfiltrē.Čakars .
15.aprīlis 2012, 22:21 | links
 
Itāli pašas labākās ir ziemas raudas Tāpēc arī ķeru Ikri + viņu barības bāze mazie gliemji/laikam mīdijas/tas ir gan Peipī gan Usmā laikam citur arī Tāpēc tādas treknas sanāk :DD
15.aprīlis 2012, 22:15 | links
 
Es atceros vienu biezo jaungada sagaidīšanā Bijušajā viesnīcā Latvija /Tagad Radison/ No galviņas bija 60 ls All include Zviedru galds u.t.t vēžus norija vienā piegājienā ,bet mīdiju galds bija diezgan ilgi neskarts ,praktiski mēs to arī novinnējām +labs šņabītis ,kad citi attapās ,ko mēs tur stumjam pilniem šķīvjiem bija jau par vēlu :DDD
15.aprīlis 2012, 22:13 | links
 
cojs-pasties krievu raidiijumus, tur tos upju gliemjus pa kaartiigam mochii uz aakja ! rezultaati ar labi!

Brachinj, es vsp nedodu nekaadas receptes!

kaukur dzirdeeju vai lasiiju ka daugavas rauda jau saakusi riit siikaas miidijas, taas kuras auklu griezh..
15.aprīlis 2012, 22:12 | links
 
Nevis ceptas - betviegli apcepina .uz karstas pannas apmēram 1 minūti . Ārpuse kraukšķiga uzreiz paliek. Tu jau kā slinkais Itālis te receptes dod :)))
15.aprīlis 2012, 22:09 | links
 
nee,samam naktstaarpi
15.aprīlis 2012, 22:08 | links
 
fuu, ceptas... tikai vaariitas ar palielu viina piedevu :) njamma! bet samam tomeer miidija ir lielaaka njamma!
15.aprīlis 2012, 22:06 | links
 
bums, es sirdii tomeer esmu tevzemes patriots! :) a miidijas, ehhh, peec paaris meeneshiem akal buus miidijas :)
15.aprīlis 2012, 22:05 | links
 
bums> pasta nevis spageti. Dažus mēnešus nostrādāju kopā ar itāļiem, rija katru dienu tādu sīkstu neizvārītu pastu :)
15.aprīlis 2012, 22:01 | links
 
Saberzē ķiplociņu ,lociņus smalki , uzkarsē olīveļļu lai burbuļo pieber nedaudz sāli .Karsto Eļļu ielej trauciņā un uzreiz ieber ķiplociņus ar lociņiem klāt . Samaisi ( jābūt daudz ķiplokiem un lokiem ) un uzreiz uz viegli apceptām eļļā mīdijām pa virsu . Kā mērcīti var izmantot majonēzi .
15.aprīlis 2012, 22:01 | links
 
Itāli Tu par mīdijām nemaz nesapņo Tev kā riktīgam itālim pizza un spagetty:DDD
15.aprīlis 2012, 21:55 | links
 
bet gardas gan! francijaa pa kapeikaam var dabuut un lielo katlu var tikkkk aatri izeest kopaa ar majoneeziiti! :)
15.aprīlis 2012, 21:49 | links
 
miidijas esot ok uz samiem!
15.aprīlis 2012, 21:47 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager