Makšķerniek, tavs viedoklis ir nepieciešams

Nepieciešams viedoklis lai noskaidrotu vai pašiem makšķerniekiem interēsē, ka viņu tiesības tiek aizstāvētas atbilstoši maksēķernieku skaitam un valstī ieguldītiem līdzekļiem.
kutis, pareizi, agraak arii bija dazhaadi liegumi un varbuut pat vairaak - teiksim ljoti daudzos ezeros vareja makshkjereet tikai DOSAAF biedri, taa bija, ir un buus, ka ir izredzeetie, kuri var visu, un tiek pakaartots vinju intereseem..
17.septembris 2012, 11:05 | links
 
Copmaņiem nekāda teikšana nebija un nebūs ,maksā savu gada nodevu un baro slaucējus.Visi tikai gudri runā ka jātaupa priekš nākamām paaudzēm zivju resursi,jautājums kādām paaudzēm .Es savā bērnībā nedrīkstēju ķert ne nēģus ne lašus ,tagad jau mani mazbērni makšķerē un arī nedrīkst ,nekas nemainās priekš ierindas copmaņa ,mēs esam priekš tā lai kāstu no mums naudu.
17.septembris 2012, 10:47 | links
 
Jautājums - vai organizācija, kura grib, lai padomē (kura lems ar ūdeņiem saistītas lietas) vienādas tiesības būtu visiem un vēršas pret makšķerniekiem, kuri cenšas panākt, lai makšķerniekiem būtu lielākas tiesības (teikšana), var pārstāvēt makšķernieku intereses?

Paskaidrojums: briest vienas padomes izveidošanās. Ja padome izveidosies, kā tas izskatās uz doto brīdi, (pēc manām domām) makšķerēšanas aizlieguma pagarinājums lašupēs izskatīsies pēc maza bērna blēņu sekām. Tāpēc Jūsu viedoklis ir nepieciešams, jo ir iespēja reaģēt tagad, nevis tad, kad viss jau ir beidzies. Vairāk blogā "Vadu zvejas tīkotāji un zemūdens mednieki izstrādās makšķerēšanas noteikumus." un tur izvietotajā saitē.

Klusējot Jūs atbalstiet tos, kuri uzskata, ka 150 000 makšķernieku, kas valstī apgroza vairāk naudas kā citi ar ūdeņiem un to resursu izmantošanu saistītie kopā ņemot, šajā valstī ir nekas, un nav pelnījuši, ka viņu intereses tiek nopietni ņemtas vērā.
16.septembris 2012, 15:49 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager