Inspektori

Man jau gan liekas ka par tādiem pārkāpumiem ir jārunā dikti daudz. Ja šijā forumā ir kāds likumsargs no tās puses, kur notiek likumpārkāpums, viņš pievērsīs tam uzmanību. Un par šādu komentāru noteikt nevar krimnāllietu ierosināt...
Ne asakas!
10.novembris 2008, 22:02 | links
 
hell!!!tikai nevajag jeelu di.....t!manas domas taadas, ka tu neesi nekaada meitene,bet viens no Dripes pakalpinjiem(shestjorka),kuram dots uzdevums visos ar zveju saistiitos forumoos paraudaat,sak:varbuut tauta sapratiis un aizstaavees to nabaga Dripeenu.nekaa nebij !tadiem kaa Dripe jaaseezh buurii
10.novembris 2008, 20:28 | links
 
Nekur krūmos Tev nav jāsēž. Uzraksti iesniegumā Tev zināmos faktus - citēju Tevi "pats audzētavas priekšnieks ir atļāvis doties upē pēc zivīm nelikumīgi un viņam pat telefoniski vis ticis pateikts! Kā arī ticēsiet vai nē,bet tajā rajonā , no Braslās audzētavas uz augšu katras mājas iedzīvotāji,kas ir blakus dzīvojoši pei upes nodarbojas ar maluzvejniecību. pats trakākais,ka tas tiek darīts ar elektrību !". Policijai būs jāpārbauda Tevis iesniegumā minētie fakti. Jauki ja varētu pamatot savus apgalvojumus savādāk sanāk apmelošana. Arī komentāru rakstīšana internetā var būt apmelošana.
10.novembris 2008, 18:28 | links
 
Hell ... Nav jau pašam jasēž krūmos un jāvāc pierādījumi tādai vai citādai pretlikumīgai darbībai, ja esi pārliecināta par informacijas patiesumu vari droši rakstīt iesniegumu Valsts policijai, kurai vajadzētu šo informāciju pārbaudīt... Savādāk sanāk tikai vārdi un nekas vairāk .
Ne asakas !
10.novembris 2008, 18:28 | links
 
Meitenei nepieklājās rakstīt tādus vārdus kā "sūdīgi". Beidz blefot, "meitene".
10.novembris 2008, 18:25 | links
 
suudiigi !
domaaju, ka kaads vismaz no sauktiem INSPEKTORIEM,kas ir tik humaani nostaadiitu attieksmi lashu laukaa pret zivtinjaam vareetu arii pakustinaat savas extremitaates uz to rajonu pusi !
iesniegums policijaa? :) tad jau man kruumos jaaseezj,lai salasiiity pieraadiijumus,vai pashai jaakljuust par zivju inspektoooru:D
10.novembris 2008, 18:14 | links
 
Par Tevis teikto var ierosināt vairākus kriminālprocesus. Ja ko zini, tad vērsies policijā ar iesniegumu. Tam ko te raksti nav nekādas jēgas.
10.novembris 2008, 16:11 | links
 
nee! esmu meitene! :)
10.novembris 2008, 15:56 | links
 
...un kāpēc vnk izbraukāt ar melnajām Ss.Y. mašīnām jūras krastu, ja ENTAJIEM piejūras copmaņiem netiek pārbaudītas ne makšķerēšanas kartes, ne loms, ne kātu skaits, NEKAS! .... ?? Kur ir tā slēptā gudrā doma?
10.novembris 2008, 11:40 | links
 
Hell
Tavs vārds gadījumā nav Lauris?
10.novembris 2008, 11:34 | links
 
labdien!:( :(
varbūt kāds inspektors varētu pievērst neuzpērkamu interesei Braslas zivju audzētavai?
Tur sprostā tiek sadzīti laši un pēc tam vienkārši tiek izvilkti un pārdoti! tas ir normāli jūsuprāt?
nesen pa TV rādītais sižets par to, ka Braslā tiek noķerti maluzvejnieki ir tīrie meli! pats audzētavas priekšnieks ir atļāvis doties upē pēc zivīm nelikumīgi un viņam pat telefoniski vis ticis pateikts! Kā arī ticēsiet vai nē,bet tajā rajonā , no Braslās audzētavas uz augšu katras mājas iedzīvotāji,kas ir blakus dzīvojoši pei upes nodarbojas ar maluzvejniecību. pats trakākais,ka tas tiek darīts ar elektrību !
palīdziet tikt galā ar šiem neliešiem šajā rajonā!!!
10.novembris 2008, 11:27 | links
 
Holberga atbilde:
Tad notikumi tālāk attīstīsies atkarībā no tā, kas tas ir par inspektoru. Ja tas būs Māris Mitrēvics, tad viņš Tevi uzslavēs par to, ka Tu mācēji noķert tik skaistu zivi un to atlaidi. Iepazīsieties. Apmainīsieties ar tālruņa numuriem un Tu varēsi viņam zvanīt, ja Gaujā darbojas elektriķi. Ja tas nebūs Mitrēvica kungs, bet kāds no pleņčiem, kuri tagad ir kļuvuši par vides inspektoriem, pašvaldības policistiem un tamlīdzīgi, kuri pēdējā laikā siro gar upēm cerībā sastādīt kādam makšķerniekam protokolu par kādiem tūkstots latiem, tad notikumi var attīstīties neprognozējami.
Juuk komentaars:
Valdi
Īsti nesapratu Jūsu atbildes jēgu. Pēc Jūsu rakstītā var saprast ka liela daļa no inspektoriem ir dzērāji kas piekasīsies par jebko, pat tur kur nav pārkāpuma un uzliks astronomisku sodu. Es biju par Jums labākās domās, patiešām. Ja Jums ir kāda personiska pieredze par šādiem gadījumiem tad Jūs varētu būt tik laipns un par tiem pavēstīt arī pārējie
24.oktobris 2008, 20:46 | links
 
Video man ir 4. Par šīrudens lašiem, pavasara vimbām, alnis un vimbu cope.
24.oktobris 2008, 20:30 | links
 
Holberga atbilde ir nesaprotama. Ja spiningo upē kur tas nav aizliegts un ja pieķerās lasis tas nav pārkāpums. Pārkāpums ir tad ja noķerto lasi patur lomā. Nevienam nav šādā situācijā aizliegts lasi nofotografēt un palaist vaļā.
24.oktobris 2008, 20:27 | links
 
Shodien skatiijos, 2 video, pa to alni un lashiem, kas slaidi migree:).Ja neshaubos,tevi Bebrs ar pagaasho gad' pa TV vareeja redzot sargaajot lashveidiigos..,tad Tevi shodien Panoraamaa raadiis:).Bet Juuk jau ar inspektors,ja jau taa uzvilkaas,peec Cl eksperta Hoberga kungs atbildes!
24.oktobris 2008, 20:10 | links
 
Juuk tas nevar būt. Labāk paskatieties video sadaļā manus video.
24.oktobris 2008, 19:34 | links
 
Kaa tad tu zini ka tas ir juuk???Taapeec,ka tagad zem nikiem vaards un uzvaards:D:D???
24.oktobris 2008, 18:32 | links
 
Tiko ziņās LTV runāja JUUK. Jāskatās Panorāma :)
Šis sargā Kuldīgas rumbas lašus un vimbas...
24.oktobris 2008, 18:16 | links
 
Es jau gadu cenšos par tādu kļūt, bet jūras un iekšējo ūdeņu pārvalde Ventspilī bremzē. U ja godigi, tad liekas ka speciāli.
8.maijs 2008, 08:48 | links
 
Vai tad Tukumā ir ko kontrolēt?Pārs ezeriņi un Slocene.
6.maijs 2008, 17:19 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager