Pilnīgi piekrītu - ja neslinkot un iztīrīt/pagatavot, tad ašuki svarā 70-150g ir nu ļoti garšīga padarīšana! Es gan šos ķeršu/ēdīšu vēl vismaz līdz februāra beigām, tikai pēc tam baltās zivtiņas tiks tirinātas :)...
14.janvāris 2014, 14:35 | links
Nu jau tūlīt sāksies mazo asarīšu slaktēšanas laiks.Vasarā tādus laiž vāļā....ziemā priecājās....
kuzijs, 14.janvāris 2014, 10:08
http://www.youtube.com/watch?v=PaLeugjn3ps
divrocis, 4.janvāris 2014, 22:42
http://www.youtube.com/watch?v=PaLeugjn3ps
divrocis, 4.janvāris 2014, 22:42
Vīri ???? Kur jums bļitkai iebarošana ? :)
divrocis, 3.janvāris 2014, 15:23
Tiešām tēma taču ir par "viņas augstību" bļitkošanu, nevis par "tirināšanu" ;DDDD.
A lai bļitkotu ar auklu tievāku par 0,14 jābūt baigi otčajennajam zellim ;)))))...
eduks, 3.janvāris 2014, 15:26
Kā Tu domā, vai jāatver jaunas tēmas 'tirināšana'vai 'purināšana un raustīšana'bet ja bļitkojam tad mazajām 2-3.5cm bļitkiņām 0.14 jau ir par resnu-zūd spēle ,tāpēc auklu diametru pamatā nosaka tā verķīša lielums un svars ko piesienam pie auklas ,var likt 0.4 ja galā cemmeris vai cirvis.:)
kutis, 3.janvāris 2014, 17:59