Spininga kāti

Rokturis xtreme ir lina auduma, piesūcināts ar ogļšķiedru, kaut kā tā...:D
Elite arī tika atdzīta par 2012 gada labāko. Tagad jaunā 2014.g., esot ar nedaudz mazākiem un labākiem riņķiem. Vai ir kāds redzējis ?
16.decembris 2014, 16:04 | links
 
Rokturis - mākslīgā āda vai kaut kā tā laikam ir aukstāks par korķi, bet fļuriku nevajag siet:) nebūs kam dilt.

kaut kā tā laikam.......he he
16.decembris 2014, 14:04 | links
 
cena ir tas kas man kātos nekad nepatīk :D

Extreme tač laikam ASV atzina par 2014.gada labāko kātu? Rokturis - mākslīgā āda vai kaut kā tā laikam ir aukstāks par korķi, bet fļuriku nevajag siet:) nebūs kam dilt. Kādreiz sēju, pēc pāris pazaudētiem vobleriem atteicos no līdera.
16.decembris 2014, 13:49 | links
 
dolo Es jau nesaku, ka slikts. Rokturis un cena nepatika. Riņķi arī ļoti mazi. Ja uzsien garāku fļuriku, tas mezgls caur mikroriņķiem ātri nodilst. Pamēģini šādā laikā paspiningot ar Exteme un Elite. Kurš tev patiks labāk turēt rokās pie nulle grādiem un vēja? Tur caurvējs starp pirkstiem velk un rokturis nav apsildāms!Kāda jutība var būt ar nosalušiem pirkstiem? :D
Mans dabūtais rapieris bija vieglāks, trijstūrformas. Protams, ka āķis tika pielodēts, tāpat, kā četrkantīgajam riņkķi.
Ne jau visi kāti ir bijuši pietiekami kvalitatīvi. Tagad arī vēl nopērkami apskaužāmas kvalitātes. Metu es ļoti asi un piecērtu arī. Tās gadu gaitā izstrādājušas atziņas...Skarbas, jā! ;)
Pēc runām portālā, šonakt radās doma uzrakstīt kādus spiningotāja stāstiņus 2016.g. makšķernieka kalendāram.
16.decembris 2014, 12:05 | links
 
Rapiera vai špagas(?) spiningu esmu turējis rokās, bērnībā. Gredzeni bija pielodēti. Smags gan. Piederēja čoma cectēvam un tas krievu laikos bija kaut kas ekskluzīvs :). Salauzt tādu neiespējami. Man liekas ka Poppers diezgan skarbi apietas ar ekipējumu, ja tik daudz ir salauzis :D vai arī copē tādos apstākļos ka kātam švakas izredzes... Es gan extreme nepārdotu - nu ļoti labs kāts.
16.decembris 2014, 11:32 | links
 
matainss. Vienmēr atradīsi ko piemērotu Salmo servisĀ, Daugavgrīvas ielā. Kādreiz Liepājas, šķiet, Kuzmiča veikalā tirgoja apm. tāda testa spices.
16.decembris 2014, 08:19 | links
 
Varbūt kādam ir saudzīgi lietots Okuma Hexana 9' 10-35g x-fast spinings? Patiesībā vajadzīga tikai augšējā daļa, iespējams,kāds mistiskā veidā ir iznīcinājis apakšējo... spinings nav nekāds krutais, bet tāds sirdij tuvāks un atmiņām pilns..
15.decembris 2014, 19:04 | links
 
Kaut kur skolā biju dabūjis arī rapieri, tik kātu neuztaisīju, jo kaut kas nepatika, varbūt smagums. pēc kāda laika uztaisīju gafu. Ziemā pievilku monstru pie āliņģa, a iekšā neiet! Izvilku gafu - rapieri un aizrāvu aiz žokļa. Tik šī, ka deva..., izrāva man rapieri no rokām un aizpeldēja pa ledapakšu skrapstēdama. Kad izvilku to, 8 kg līdaku, rapiera vairs nebija! :D
15.decembris 2014, 15:02 | links
 
Tā jau ir viņiem labāk lai vairāk saluzt,tad lielāks noiets uz nākošiem.
Bija savulai arī vēl stiprāks par alumīnija, to taisija no rapīras tikai smags gan bija :)
15.decembris 2014, 14:48 | links
 
V.S.O.P. Piecirtienam ir jābūt no sirds! Dažreiz sanāk ar pīrsingu izdaiļot kādu lidaku, bet, kam negadās... :D. Sacensībās ir gadījies pa vairākiem pīrsingiem vienā dienā. Tagad, švakāku auklu par 9 kg zāles es vairs nelieku.
Apmēram 65 % kātu ir salūzuši metot, 30 % velkot zivi, pats salauzis esmu tikai dažus, dažus man ir palīdzējuši salauzt citi.
rdx. Alumīnijniekus vēl tagad Daugavā uz samiem lieto. ;)
kutis. Kurai firmai gan vajag tāds kātu iznīcinātājs?? :D
15.decembris 2014, 14:27 | links
 
starp citu alumījniekam man vēl vajadzētu būt, būs "jāuzmet ace". :)
15.decembris 2014, 13:52 | links
 
Popper, man tolaik bij gadi 10+, tie piecirtieni ar švakāki, bet nu izdevās ar to brūno teleskopu toreiz tikt galā. Ja atmiņa neviļ, tad asistētāji jau ar man bij - vectēvs diktēja ko un kad jādara :)
15.decembris 2014, 13:51 | links
 
Ir gadījies redzēt atsevišķus Poppera piecirtienus Burtniekā ;) Diezgan sirsnīgi ;)
15.decembris 2014, 13:41 | links
 
Popper
Izskatās ka esi īsts profesionālis kātu iznīcināšanā ja jau tik daudz spiņus esi aizlaidis viņsaulē,tāda veida speciālisti būtu vajadzīgi ražotājiem tad mums nebūtu jāuztraucas par kātu izturību. Es to domāju labā nozīmē -bez apvainojumiem.:)
15.decembris 2014, 13:25 | links
 
Chalitis, es arī kādu laiku mētāju ar to bambusnieku, līdz salūza, rokturis vēl kaut kur mētājās..
rdx Tas brūnais teleskops vispār bija baigi trauslais, brīnos, kā tā 7 niece viņu nesalauza...
Vēl tika lauzti dzeltenie stiklšķiedrnieki un līmētie 6 šķautņu kocinieki un pirmie importnieki. Nelūza tikai CCCP alumīnijnieks. :) Nu jau salauzto spiningkātu skaits ir sajucis, bet noteikti ir pāri par trīsdesmit. Cits rokturī, cits savienojumā, cits pa vidam. Dažus man ir palīdzējuši salauzt citi, dažus vēl salauzīšu... :D
15.decembris 2014, 11:38 | links
 
Džerkam man ir divi Salmo kāti līdz 100 un 200 gr un Shimano Cardif 301A un Abu ziepjutauks. Abu 506 Jerk spole nepatika , jo neiegūla manā mazajā ķepiņā:D
Cormorāns 150 gr bik asāk parāvu zacepu un salūza trīs daļās!
Mazie dzerki, līdz 37 gr, es te domāju, varētu likt Rizeram trūkties... Varbūt būtu labāk, ja tā garums būtu ap 2 m, ne 2,13, bet par to cenu , ko piedāvāja bija grēks nepaņemt.:) Varbūt sestdien Laidzē notestēšu...
15.decembris 2014, 11:22 | links
 
nemācēšu komentēt par raizera diapozonu, nekad nav bijis rokās, lai patestētu. Manuprāt džerkam tomēr piemērotāks ir īsāks kāts, man ir 1.62m. Tas gan saistīts ar džerka īpatnējo spēli - respektīvi džerkam spēles pašam nav - ir "jārausta". Smagāki vobleri tā jau cita lieta.
Muļtiks - ziepjutrauks labs priekš castinga kāta manuprāt, tāda kā rizera, bet džerkam, manuprāt vajag biku nopietnāku muļtiķu - abugarcia ambasodor sērijas izskatās samērā ok, nav arī dārgais gals. Kaut gan ne man komentēt, man ar džerku tik pirmā sezona bija, tā ka neko daudz nepateikšu - pārsvarā ar bezinerces spolēm strādāju

P.S. pirmais spinnings bija padomju - teleskopisais ar bezinerces spoli - vectēvs uzdāvināja. ķērās ok - pat līdz 7kg biju ticis :). Vectēvs ar EMU uz Lobi vadāja, pats tur laivas taisīja, tad gan Viskālis tas saucās.
12.decembris 2014, 18:54 | links
 
popper. Es biki advansētāk sāku! Tēvam bija bambusa spinings ar virpotu koka ručku un gredzeni bija baltas keramikas. Spole slēgta bezinercene padomju. Četrdesmit gadi ir pagājuši, kopš pirmo reizi paņēmu fātera spini. Salauzu un pa pakaļu dabūju riktīgi! :)
12.decembris 2014, 17:41 | links
 
popper, Rizer vobleru izspēlēšanā ir čut jaudīgāks par M Eliti. Normali var strādāt ar Balisongu 130; Rudru uttt; Magsquadam 128 un Pointerim 128 man prasījās jaudīgāks... par maziem džerkiem - tiem jau cita pretestība... mētāt jau var arī bišku lielākus svarus, bet diezi vai Rizer M būs apvienojums 40-60 gr džerkiem un twitcha mailēm līdz 22-24 gr. Izspēles jau arī dažādas. Nezinu Tavu stilu.

VSOP kāts mierīgi tiek galā ar lielākām mailēm un džerkiem. Tiesa garums cits, svars cits u.t.t.
12.decembris 2014, 17:06 | links
 
rdx Man arī mazajiem džerkiem ir kāts un viens ar multiku. Uz priekšdienām gribu apvienot ar lielo (130) maiļu kātu. Tāpēc jautāju par Rizeru 6 -24 gr. Tas būs par vāju, manuprāt?
12.decembris 2014, 16:32 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager