Spiningošana

jā.....pilnīgi piekritu ka spiningot un atrast līdaku vietas var tikai regulāri ar to nodarbojoties......šinī gadījumā tiešām visu izteiks prakse!!!!
Protams arī teorija nav mazsvarīga!!!!!
18.aprīlis 2009, 19:26 | links
 
Sveiks Romka :) Nu ja man ari bija sadi laika kad es biju iesacej,bet nesaku ka tag ari esmu pro.nu es saku protams vizspar ar letiem inventaru,lai nebutu ipasi janozelu ka kaukas notiek ar viniem.Un ja protams Rolis81 sacitais ka vajag pec iespejas vairak to darit.Un pectam jau pats jutisi ka jau iet uz labo pusi.Un nu es iesaku sakuma ar gumijas zivtiniem spiningot.Taka 1.maijs jau tulitas bus klat ta jau varesi sakt meigint ker :) un ta ka jau busi kartigi iemacijies spinigot ta jau varesi nemt labsu inventarus :) Piemeram man: Shimano kats,shimano spole un super pro pita aukla :)

Ne Asakas...
18.aprīlis 2009, 19:12 | links
 
sac beidzot lasit info no copes foruma+abone copes lietas, tad sada veida jautajumi neradisies!!!!
25.oktobris 2008, 18:56 | links
 
Parakājotis pa forumu un ekspertu atbildēm var atrast gandrīz visu vajadzīgo info+ prakse, prakse, prakse!!!
19.oktobris 2008, 16:16 | links
 
Centies sākumā spiningot katru dienu no rīta stundu un pēc tam vakarā stundinu protams ja vari!Sākumā sāc ar kātu no lētā gala kā arī ar spoli no lētā gala un tad jau redzēs kā ies tālāk informē dosim padomus vizuļus variē sākot no rotiņa līdz voblerim!!!
18.oktobris 2008, 19:40 | links
 
Sveiki!!!
Es esmu iesacejs spiningošanā. Ja jūs kaut ka varat ieteikt jaunajam spiningotājam tad lūdzu palīdziet man. Pasakiet ar ko man sākt? Uz ko man ķert? Un kurās vietas?? Vai ari ko tamlīdzīgu.
17.oktobris 2008, 18:52 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager