Foreles

es tomer izvelos iet pa krastu.tikai ja ir neizbrienami briksni,tad eju pa udeni.censos ieturet distanci lidz udenim un lai atrastos krumu aizsegaa.no krasta tomer labak udeni parredzet.taas manas domas.
9.jūlijs 2009, 19:51 | links
 
nu tur jau protams no krasta
9.jūlijs 2009, 12:41 | links
 
Protams,ka pret straumi.Tik taudz jau zinu.Bet līmenis bieži vien dēļ jo****** bebriem irtik augsts,ka upē līmenis līdz kaklam.un pamatīgi garā posmā.
9.jūlijs 2009, 12:24 | links
 
nebrien pa straumi brien pret! brienot pa tu izbaidi vinjas!
9.jūlijs 2009, 10:07 | links
 
Jautājums forelistiem ar pieredzi.Kad labāk rezultāti:brienot pa ūdeni vai gar krastu.Jautāju to tādēļ,ka saka,ka brienot pa upi pumpainis tam nepievērš tik lielu uzmanību.Bet man tie labākie panakumi bijuši ejot gar krastu,un pie tam nevisai klusu pieejot,jo pa tiem brikšņiem klusu nemaz pieiet nevar.Vienreiz pieejot pie bedres upē iezvēlos,bet pēc tam bedrē dabūju.Kā tur īsti ir?Brienot vēl neko neesmu dabūjis.
9.jūlijs 2009, 09:11 | links
 
kur tad visi mazo blekisu diditaji pazudusi?baigs klusums sai sadala!
5.jūlijs 2009, 22:06 | links
 
sodien biju pacopēt....daudz siko un divi meeri....loti švaki.satiku cilveku kurš gāja jau prom...vīrs visu nakti bij sedējis uz pludu dziļaja vieta un ķeris foreles man jau gan teica ka neko neesot dabūjis...melot meloja ka traks...ar trim makšķerēm????inspektorus šajā netik ļoti mazājā upe vispar neesmu redzējis....driz jau visi sāks ar tikliem vilkt...........bēdigi
5.jūlijs 2009, 17:48 | links
 
svetkos biju upee,kur vadoties pec apsaubamas infas kadreiz dzivojusas foreles.upes krasts-amazones dzungli.pirmaas ceriigaas vietas atstaj tuksaa.paraadaas satraukums,kas par laimi nav ilgs,taals metiens un knapmers galaa.zivis ir!talak iet raitaak-ka perspektiva vieta ta zivs.izmers ok.vienigi starp katru vietu baigais gabals jaaiet.upe loti sekla un pilna akmenu.copes beigaas ar prieku secinaaju,ka neesmu redzejis nevienas pedas.besis un gandarijums baigais.2 bildes ar paspeju.
28.jūnijs 2009, 21:05 | links
 
Atcerējos tādu gadījumu- 90-to gadu vidū man paziņa aizgājis upē pamakšķerēt baltās zivis. Pavasaris, ūdens līmenis pilnībā vēl nav nokrities, duļķains. Noķēra viņš foreli- tā ap gramiem 600, jāpiebilst, ka tur foreles liels retums. Iebāž viņu celofāna maisiņā, vēl 3 stundas nosēž tukšā un iet mājās. pasuc mani, lai ar lomu palielītos, foreli ielicis izlietnē. Kamēr stāsta kā viņš to noķēris, pamanu kaut kādu kustību zivs mutē- no tās lēnām čāpo laukā maza vardīte... Acīmredzot vēl nav atjēgusies no ziemas guļas. Iedomājieties, kāda cūcene viņai iznākusi- bijusi jau aprīta, bet palika dzīva...
24.jūnijs 2009, 13:19 | links
 
sveiki copmani!!! kadreiz domaju ka forele ir gudraka zivs it ipasi kad Olte savos raidijumos radija lai to nokertu bez maz vai pie Upes japierapo lai zizi nokertu !!!!padzivojot ASV Colorado Stata kur Kalnu Upes un Ezari visas manas domas par foreli manijas tas drosi izskaidrojasms laikam ar to parpilnibu pie labas gribas to var nokert aiz astes kamer atpusas aiz akmens te populars ir power bait tads ka plastelins uzlipini uz aka un keras ka mailites berniba Daugava !!!bet ne visas forelu sugas ir vienkarsi nokert jo tas te ir daudz rainbow trout tas visur keras un uz jeb ko !!!! ne asakas!!!
24.jūnijs 2009, 09:56 | links
 
Varbūt.Dažreiz viņas ķer visu kas kustās.Vienreiz vienai pele,citreiz-putniņš bija puncī.
23.jūnijs 2009, 10:18 | links
 
Varbūt tādi patīk

forelēm.
23.jūnijs 2009, 07:59 | links
 
Paskatos- kā vīri copē... Mans copēšanas veids vienkāršs- iesviežu (ar cirvi) vizuli, un ja trāpās zivs, tad kopā ar 1,5 tonnas siekstu kopā izvelku..
23.jūnijs 2009, 00:33 | links
 
Šodien uz trijām stundām tiku pacopēt, ūdenslīmenis super, pats ūdens arī ļoti tīrs ar tādu rudenīgu nokrāsu. Pie pirmajiem metriem kautkas atrāda sevi, uz aci likās ka varēja būt mērinieks, bet uz atkārtotu ņēmienu pierunājams nebija. Pēctam tikai sīkās, turklāt visulaiku tikai piebaksta, vien retā uzsēdās uz āķa, itkā jau labi, nevadzēja ķēpāties ar viņām. Drošvien kas garšīgāks par maniem vizuļiem bij pieejams. Jau uz beigām, vietā kur zinu ka jābūt lielajai, sevi atrāda vēlviena mēriniece, tjipa izlūks, bet arī šā uz atkārtotu ņēmienu nav pierunājama. Tas arī viss, katrā ziņā visatsaucīgāk tomēr ņēma Moscu 2.nr ar sudraba lapu un zaļo serdi.
22.jūnijs 2009, 18:56 | links
 
Visu cieņu Igoram ,domaju kad atlaida viņu;))
22.jūnijs 2009, 18:14 | links
 
22.jūnijs 2009, 13:46 | links
 
 
Āķi, kā video var forumā iekraut?
22.jūnijs 2009, 12:34 | links
 
Nu ja Tevi tur palaistu,

tad noteikti nopirktu to gruntsgabalu.
22.jūnijs 2009, 12:04 | links
 
Skaidrs,man jau tā pat,būs ar bleķiem vēlāk kādas.
22.jūnijs 2009, 11:50 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager