Zivju pievilinatajs

Veikali kur var nopirkt Mega Strike
Tākā esmu mazliet pasists uz asaru copi tad varu droši apgalvot ka Mega strādā gan ziemā gan vasarā.Lietoju jau gandrīz no pirmā gada kad tika izražots un pie mums vēl tādu nepazina,pateicoties šim šmāķim pārgāju ziemā uz bezmatilkām .Vasarā uzsmērēju arī uz ēdamgumpjiem ja tie vēl saglabājuši formu bet smarža un garša pakūpējuši.
Starp citu tiko smērētai gumpijai piesakās lielāks eksemplārs nekā pēcāk.
Neesmu mēģinājis jaunās formulas un jau patsmit gadus esmu klasiskā piekritējs,tūbiņa vienmēr līdzi copē gan ziemu gan vasaru.
Visi kas ar mani kopā copē vienmēr prasa lai uzsmērē arī viņu māneklim jo starpība ir acīm redzama un lielākā daļa jau paši vadā savas Megas līdzi.
8.septembris 2016, 16:53 | links
 
Šitie brīnumi savulaik drusku pavilka ,zandartam gan atšķirību nejutu. Ar asari ir savādāk, vajag tikai atrast, pārējais delo tehniki. Bet jāsaka arī, neesmu uz okku meiģinājis. Viens kolēga regulāri ziež relaxus, tiesa gan līdakai, rezultāti labi .Kaut kāda fiška jau tur ir, bet galvenais ir ticība, kā Guntars te minēja:)
8.septembris 2016, 16:23 | links
 
Uz asariem tiešām reizēm izšauj. Jo sevišķi brīžos, kad copes vispār nav. Vismaz pie manis Gaujas lejtecē. Tikai, protams, jāzina jau arī kur tas asaris ir vai varētu būt. Tukšā vietā iesmērē kaut ar trifelēm, nekas nebūs.
8.septembris 2016, 16:16 | links
 
Vai teišam ir liela jēga ēdamgumiju savu konkrētu(ar domu taisītu utt) aromātu vēl ar megastrīķi noziepēt, baigais smaku kokteilis tak būs?
Par parastajām gumijām nav jautājumu- Megastike rullē, vismaz psiholoģiski palīdz.

Robchiks, 8.septembris 2016, 13:34


- Pirmkārt, izmantoju pietiekoši daudz nearomatizētu gumiju , it seviški drop-shot tehnikai - Skippy Fish, Lunker City, Reins Bubbling Shaker, Relax utml., pavisam vēlā rudenī vispār kaut kādus čūskas lieluma "nēģus". Starp citu arī it kā klasisku "ēdamgumijām" starpā ir modeļi bez aromatizācijas, kā piemēru var minēt Keitech balto krāsu, kam uz paciņas konkrēti uzrakstīts "No Squid Scent!", tikai retais to ievēro :)
- Otrkārt ne visu "ēdamgumiju" aromāts mani psiholoģiski pārliecina , uz japāņiem vairumā gadījumu neko nesmērēju, uz ukraiņu TOIRTAP arī nesmērēju, jo mani tā viņu īpatnējā smarža ir likusi sev noticēt, bet uz citām bieži tāpat zieķēju to "vazelīnu".
- Treškārt, tā kā reti kad superrūpīgi visu sabāžu atpakļ paciņās, tad paliek gumijas uz āķiem, pa kasti mētājas utml.. Tādai, laiciņu svaigā gaisā pastāvējušai, pat "krutā gala" ēdamgumijai vairs ar savu degunu nekādu aromātu sajust nevaru un atkal prasās kaut ko pielikt.

No vienas puses var uzskatīt, ka tas viss ir galvā, zivis jau pa lielam ķeras uz ticību, nevis mānekli. No otras puses ir kaut kāda statistika uzkrāta, kas man personīgi liek tam Megastrike ticēt, nu ir bijuši gadījumi, kad vienkārši uz haļavu atškirības norakstīt nesanāk. Pašlaik mans viedoklis ir, ka uz asari tā smēre strādā neapšaubāmi, uz zandartu sarežģītāk, ir kad izšauj, ir kad drīžak traucē.
8.septembris 2016, 15:40 | links
 
Vai teišam ir liela jēga ēdamgumiju savu konkrētu(ar domu taisītu utt) aromātu vēl ar megastrīķi noziepēt, baigais smaku kokteilis tak būs?
Par parastajām gumijām nav jautājumu- Megastike rullē, vismaz psiholoģiski palīdz.
8.septembris 2016, 13:34 | links
 
jā peec viņiem smird viss māneklis, copes kaste un viss pārējais, takaa nevajag celt reklaamu viņiem, kas neviens nepērk?
7.septembris 2016, 17:28 | links
 
3 gadus šo sadaļu neviens nav kustinājis :) A velti, par atraktantiem daudz šķēpu ir lauzts, interesanta diskusija, bet personīgi es MS noteiktos apstākļos izmantoju un ticu, lai gan tā nebūt nav universāla panaceja. Tad nu, lai atjaunotu diskusiju, painformēju, ka saņēmām pirmo partiju ar 2 jauniem populārā ASV atraktanta MEGASTRIKE veidiem:

MEGASTRIKE PERCH/ZANDER - specializēts asariem/zandartiem
MEGASTRIKE SQUID UV - īpaši interesants jaunums, tinteszivs (squid) aromāts ir pierādījis, ka lielski strādā arī mūsu ūdeņos, ne velti arī Keitech izmanto to savās "ēdamgumijās", bet šī atraktanta papildus fiška ir ultravioletā (UV) komponente, kas jebkuram māneklim piešķirs spīdumu UV krāsu diapazonā.

7.septembris 2016, 13:20 | links
 
Es jums varu apgalvot, ka dažos copes veidos MS ir ļoti labs un REAALI efektīgs. Bet ne "standarta" variants. Padomājiet kurš ir istais :)))

Un ko ņemas, iekš Ēsma ir visi 4 veidi pieejami, gan veikalā, gan netā.

Ja jau tā pacēlušies, ka sāk smērēt zaptes uz mānekļiem, tad vainu neiespringst un pērk uz savu risku, vai labāk tos 10 latus investējiet labākā auklā (tas par džigu, piem) Efekts būs redzamāks :)
13.jūnijs 2013, 18:07 | links
 
kuller.

Balvos veikala ir..Es lietoju 2 gadi MegaStrike ir huinjaaaa...Vislabakais bez smarza 2x ker ;)
13.jūnijs 2013, 17:11 | links
 
Baisulis, Maybe,lai veicas,neaizmirsti informēt.
18.marts 2010, 11:52 | links
 
Uz to citu fishu man ar tā kā prāts nesas. Iemet kaut ko uz butēm un pamētā kaut ko uz citu fishu ;)
18.marts 2010, 11:51 | links
 
Brusis
Sorry, vides faktu mājas lapā...
18.marts 2010, 11:50 | links
 
Brusis
Iesaku paskatīties www.vobla.lv raidījumu par bušu copi un tur ir smuki viss parādīts. Lielos viļņos protams, ka ir grūti saredzēt pludu. Vajag mierīgu jūru. Ceru, ka šo pavasar man sanāks izmēgināt iecerēto... :) Vēl es štukoju, ka ar šādu metodi var notrāpīt, kur butes tusējas, jo personīgi man ir grūti ar gruteni saprast, just, kur ir sēklis un kur bedre. Man liekas, ka šādi var arī būt lielākas iepējas noķert ne tikai buti, bet kādu citu smuku fišu,kas netusē gar grunti... :)
18.marts 2010, 11:46 | links
 
Nu, vēl var jau būt, ka pastas un šķidrumus nesūta.
18.marts 2010, 11:28 | links
 
kilka, tikai tie āksti, atšķirībā no citiem USA saitiem, parasa ID kopiju, kredītkatres abu pušu kopiju un tavas bankas adresi un tel. nr. Papildus tam ir jāaizpilda kartes autorizācijas forma.
18.marts 2010, 11:26 | links
 
kuller, ko Tu tur fleitē :D
Visur viņi piegādā!
Netici man, paprasi vēl vieplim!
ieej šeit un visu izlasīsi:
http://www.tacklewarehouse.com/int/
18.marts 2010, 11:20 | links
 
Kam interesē,var palasīt.http://www.northstaroutdoors.com/northern_pike_attractants
18.marts 2010, 11:12 | links
 
Un,kā tu domā viļņos to pludu saskatīt...Man sen ir cita nerealizēta doma,iebraukt ar laivu un noenkurot 150 metru gumiju,līdzīgi,kā ezerā uz brekšiem.Pats ar jūtīgu kātiņu tikai maini attālumu.
18.marts 2010, 10:38 | links
 
man jau ar liekas, ka drizak tas ir fufelis. pats esmu parliecinajies, ka noperkot jaunu gumiju kas raktigi smird lidakas vienalga keras, tapat pats uz saviem voblieriem esmu keris, tikko no lakosanas, smird taka apreibt var, bet vienalga nem.
vairakkart esmu domajis, ka varbut vajadzetu kopa ar vizuliem paturet kadu raudinu, lai iesucas ta zivs smaka, varbut kautkas mainas
viens gan ir pieradijies, ik ipasi mazajos ezerinos, kur makskernieku maz un zivis nem visu bez jebkadas akstisanas, ierij aki lidz galam. ja uzliec uz aka piemeram slieku, musu kapuru vai kautko citu var paiet labs laiks lidz kads to vispar pakustinas, ja piekras kads asaritis, raudina vai karusina un ir panemusi aki tikai lupina tad nakamo zivi vari gaidit vel pusstundu, bet ja kads asuks to aki ierij lidz galam ta ka nakas vilkt ara ar visam ieksam un akis paliek ar asinim tad nakmie nak arastipri raitak
18.marts 2010, 10:37 | links
 
Protams, ka tā ir, bet es toreiz vietu nemainīju. Var jau visu norakstīt uz copes iestāšanos brīdi vai ko citu, bet rezultāts bija jūtams. Taisos vēlreiz to pašu noeksperimentēt un gribu vēl pameģināt butes paķert uz pludiņmakšķeres :)
18.marts 2010, 10:25 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager