Hotentots,pietiek pļūtīt par lietām kur nejēdz,tu esi makšķernieks ne pavārs un par lielām zivīm paklusē.Vakar biju Kaļķu vārtos un rēdzēju no kāda lieluma zivīm uzkodas un otros taisa (līdaka,forele no Latvijas dīķiem),arī menca nebūt tirgus giganti.Neviens nesaka ka lielās nav ēdamas,runa par gardēšanu.Gribi dzīvo pēc principa ka ar kečupu un majonēzi zābaku var apēst,vai kā viens gudrinieks te minēja ka Krievijas ceļojuma laikā redz visas zivis kūpinājis,nu ja nav ko ēst ....
mazkalns, 26.jūlijs 2017, 22:05
Labi, pavār, man vienalga, no kādas produkcijas Tu taisi savas vakariņas, bet es vienkārši konstatēšu faktu - savu lielāko līdaku ceptā veidā ēdu ne tikai es, bet arī piedalījās ģimene un visi ļoti slavēja. Nebija sausa un asakas bija krietna izmēra, viegli atdalāmas.
Protams, vidusmēra restorānam cepta forele būs mazāka izmēra. Karpas, kas spējīgas augt lielas, tāpat tirgo 1,5 - 2 kg izmērā, jo klienti nepirks lielākas u.t.t.
Bet tas nenozīmē, ka lielāka karpa nav sagatavojama, ka forele būs nelāga un ka līdaka būs kā zole.
Jebkurā gadījumā tas ir offtopiks un īsti neattiecas uz tēmu.
27.jūlijs 2017, 00:07 | links